Små lædersofaer til små værelser

Italiensk stil luksus stue og kontor små læder sofaer til små værelser Produktbeskrivelse Nogle gange er det tid til at glemme 9-til-5-dages pause og den endeløse ppt. Du kan slappe af din krop og sjæl ved at sidde, læne sig eller ligge på denne rummelige sofa. Baseret på italiensk stil, denne slags ...

Produktdetaljer

Italiensk stil luksus stue og kontor små læder sofaer til små værelser

 

Produktbeskrivelse

Nogle gange er det tid til at glemme 9-til-5-dages pause og den endeløse ppt. Du kan slappe af din krop og sjæl ved at sidde, læne sig eller ligge på denne rummelige sofa. Baseret på italiensk stil, er denne form for små lædersofaer til små værelser designet med fuld og enkel linjer. For at bringe en fyldigere siddeoplevelse, fyldte vi et stort antal svampe og ned lag med fremragende modstandsdygtighed i sædetasken i sofaen. Vi kan mærke den fluffy og bløde feedback med et let sæde, og du vil ikke føle smerte i dine balder efter at have siddet i lang tid.

    

Produktnavn

Italiensk stil luksus stue og kontor små læder sofaer til små værelser

Varenummer

JGSF1332

Hovedmateriale

Massiv træramme+stofbetræk+skum med høj densitet

Tilgængelig tekstil farve

Stof/læder; Sort, grå, brun, brun, brun osv.

Sofa størrelse

En plads: L1150*D1030*H860mm; SH:400mm;

To personer: L1800*D1030*H860mm; SH:400mm;

Tre personer: L2400*D1030*H860mm; SH:400mm;

Chaise: L1800*D1150*H860mm;

For mere tilpasset størrelse, pls kontakt vores salg

MOQ

1-5 stk. kan fleksibel ordremængde være acceptabel

Pakning

1PC/CTN, Ikke vævet + Skum + Papirvinkel perle + Karton, træramme er tilgængelig

Leveringstid

20-35 dag efter modtagne depositum

Betalingsfrist

T/T 30% depositum, saldo mod før levering

OEM/ODM

Acceptabelt

 

Produktoplysninger

 

Kundefeedback

 

Faq:

Q1: Hvordan kan jeg få tilbud og lave bestilling?

A1. Du skal blot informere vores personale varenumre (eller link) af de elementer, du er interesseret i, og vi vil udarbejde detaljer tilbud til dig. Proforma faktura vil blive udstedt, når ordren er bekræftet, og små læder sofaer til små værelser produktion vil blive startet, når forudbetalingen er afsluttet.

 

Q2: Hvad er din måde at pakke på?

A2. Vi bruger god kvalitet ikke-vævet taske inde og forstærket pap kartoner med klar mærkning. Vi vil give nogle emballage forslag til vores kunder i henhold til forskellige situationer.

 

Q3: Kan du give garanti for dine produkter?

A3. Ja, vores garantiperiode er 1 år, men vores møbelvedligeholdelsesperiode er livslang. Det betyder, at hvis der er nogen kvalitetsproblemer forårsaget af ikke-kunstige årsager, kan vi stadig tilbyde erstatninger gratis, men det har brug for kunder til at betale ekspresgebyr.

 

Kunderne vil blive requsted at tilbyde detaljerede billeder, når de gør krav - sende e-mails med detaljerede billeder til os og præcisere, hvad der sker.

 


Hot Tags: små læder sofaer til små værelser, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, købe, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like