Hvilestol i sort læder

Luksus sort lædersofa hvilestol Villa Club Hotel Lobby stue tre personers sofa Produktbeskrivelse Italiensk lys luksus sort lædersofa hvilestol, dette er en sofa til byens ungdom med smag. Vores sofasædetaske er fyldt med mange svampe med fremragende modstandsdygtighed. Du kan mærke ...

Produktdetaljer

Luksus sort lædersofa hvilestol Villa Club Hotel Lobby stue tre personers sofa

Produkt beskrivelse

Italiensk lys luksus sort lædersofa hvilestol, dette er en sofa til byens ungdom med smag. Vores sofasædetaske er fyldt med mange svampe med fremragende modstandsdygtighed. Du kan mærke den bløde bløde feedback, når du sætter dig ned, hvilket giver din familie en behagelig sove- og liggeoplevelse. Børn derhjemme hopper op og ned, det er ikke let at kollapse. Det unikke stildesign og den enestående håndværkskvalitet er en næsten alsidig husdekorationsstil.

produktnavn

Luksus sort lædersofa hvilestol Villa Club Hotel Lobby stue tre personers sofa

Varenummer

JGSF1303

Hovedmateriale

Tørt massivt træ + skum med høj tæthed + stof / læder

Tilgængeligt tekstilmateriale

Plys / fløjl / linje / bomuldsstof / læder

Sofa størrelse

To sæder: L1450 * D1050 * H610mm; SH: 350 mm;

Tre sæder: L2000 * D1050 * H610mm; SH: 350 mm;

Tre sæder: L2450 * D1050 * H610mm; SH: 350 mm;

Firesæde: L2800 * D1050 * H610mm; SH: 350 mm;

Fem pladser: L3260 * D1050 * H610mm; SH: 350 mm;

Kontakt vores salg for mere tilpasset størrelse

Pakketype

PE-pose+5 lag papir karton

MOQ

1 sæt

Leveringstid

Cirka 20 dage efter modtagelse af 30% depositum

Betaling

T / T 30% depositum, T / T 70% balance før forsendelse

Produktoplysninger

Kunde feedback

Virksomhedsoplysninger

Foshan Jaygar Furniture Co. Ltd, som har været professionel inden for møbelmarker i årevis. Vores vigtigste produkter, herunder spisebord, spisestue, bordplade& stol sæt, stue sæder, sofa, sort læder sofa hvilestol og så videre. Produkter er virkelig over hele verden på markedet i Nordamerika, Europa, Canada, Storbritannien og Tyskland osv. Baseret på vores venlige samarbejde og god eftersalgsservice er vores kunder virkelig tillid til og støttet os, selv nogle gange leverer de prøverne til vores originale udstyrsproducent. Vi har professionelle teams til at foretage virksomhedsarrangementer og kontrol af produktkvalitet. Vi har altid fulgt" lav som kundekrav, tænk efter behov, gør som kunde ønskede" serviceformål.

FAQ:

Spørgsmål 1: Er MOQ omsættelig?

Svar 1: Ja. Men enhedsprisen kan justeres efter ordremængden.

Vi holder lager af mange varer, der er mere fleksible på MOQ og leveringstid. Send os en e-mail, hvis du ønsker at få den mest opdaterede lagerliste.

Spørgsmål 2: Hvor mange emner kan blandes i en container?

Svar 2: Du kan blande 5-10 emner i en 20' FCL og 20-40 emner i en 40' FCL

Spørgsmål 3: Accepterer du tredjepartsinspektion?

Svar 3: Ja. Vi har vores interne kvalitetskontrol til kontrol af materiale, inline, præ-samling, emballage. Og vi byder også kundernes egne QC- eller tredjeparts QC-inspektioner velkommen.Hot Tags: sort lædersofa hvilestol, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, køb, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like