Moderne buet sektionssofa

Modular 3 sæders stof sofa nordisk stil Stue moderne buet sektionsoptegnelse Produktbeskrivelse En person bør også lære at nyde livet, en behagelig sofa er mere værd end noget andet. Den moderne buede sektionssofa er pakket ind af blødt og snehvidt hudvenligt stof, der sidder på det...

Produktdetaljer

Modular 3 sæders stof sofa nordisk stil Stue moderne buet sektionsopfindelse sofa

 

Produktbeskrivelse

En person bør også lære at nyde livet, en behagelig sofa er mere værd end noget andet. Den moderne buede sektionssofa er pakket ind af blødt og snehvit hudvenligt stof, der sidder på den som at blive blidt krammet, med en følelse af privatlivets fred beskyttet. Tomgang om eftermiddagen, lære at tage en ferie for kroppen, slappe af på panden sofaen med høj rebound, og nyd dovenskab efter arbejde. Dette øjeblik kan klare alle bekymringer og bekymringer, nyde stille og roligt. Sofa i overensstemmelse med den videnskabelige pleje design, ryggen passer rygsøjlen kurve, fuldt egnet til alle former for stillinger til at ligge efter beskæøjning, sidder i lang tid er ikke træt.

    

Produktnavn

Modular 3 personers sektionsopdemærred sofa nordisk stil Stue moderne buet sektionssofa

Varenummer

JGSF1318

Hovedmateriale

Tørt træ+stof/imiteret læderbetræk+skum med høj densitet

Forsidemateriale

Bomuldslinned, læder, fløjl osv.

Farve

Alle stof design og farver kan tilpasses af kunden

Sofa størrelse

3 Sæder: L2800*D1000*H700mm; SH:350mm;

4 Personer: L3300*D1000*H700mm; SH:350mm;

MOQ

1-5 stk. kan fleksibel ordremængde være acceptabel

Førende tid

Om 20-30 dage efter modtagelse af depositum

Betalingsfrist

T/T, 30% i forvejen, 70% balance før lastning

Brug

Stue Møbler, hotel hal, offentligt sted

 

Produktoplysninger

 

Kundefeedback

 

Faq:

Q1. Hvad er leveringstiden?

A1: Mindre end 20 sæt moderne buet sektionsopdelt sofa, vores leveringstid er omkring 25-35 dage efter at have modtaget 30% depositum, produktion tegninger comfirmed, træ farve finish og stof eller læder chosed.

 

Q2. Kan vores virksomhed lave tilpassede møbler?

A2: Ja, vi kan tilpassede møbler i henhold til dit interiør design, tegning og størrelse, som kunderne. Materialet, stof, farve kan ændres som pr dine anmodninger.

 

3. Kan du garantere dine produkter?

A3: Vi har strick management proces for vores møbler kvalitet. For det første ville vi proudce et stykke prøve før bulk produktion for at sikre møbler form, detaljer kvalitet godt. For det andet, hver produktion skridt har QC at kontrollere, om de er godo nok til at gå til den næste produktion trin. Sidste trin: før pakningerne, ville alle varer være 100% inspektion i tilfælde af fejl for møblerne.

 

Vores services og styrke

1. Tilpasset design er tilgængelig.

2. Prøve ordre er tilgængelig.

3. Vi vil svare dig for din forespørgsel i 24 timer.

4. Efter forsendelse, vil vi spore produkterne for dig en gang om ugen, indtil du får produkterne. Vi værdsætter alle feed-backs fra kunder. Hvis du har spørgsmål om problemet, kontakt med os, vil vi tilbyde gode løsninger til dig.

 


Hot Tags: moderne buet sektionsopskak, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, købe, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like