Moderne 3 personers lædersofa

Hot salg kommercielle møbler fremragende kvalitet moderne 3 sæders læder sofa Produktbeskrivelse Den skræddersyede sofa opfylder støtten fra den menneskelige krop fra lændehvirvelsøjlen til balder, og effektivt slapper kropstryk og lindrer træthed. Den siddende følelse af denne sofa er...

Produktdetaljer

Hot salg kommercielle møbler fremragende kvalitet moderne 3 personers læder sofa

 

Produktbeskrivelse

Den skræddersyede sofa opfylder støtten fra den menneskelige krop fra lændehvirvelsøjlen til balder, og effektivt slapper kropstryk og lindrer træthed. Den siddende følelse af denne sofa er moderat. Der er gamle mennesker og børn i huset. Det er bekvemt for de ældre at stå op uden at påvirke børnenes knogleudvikling, og de unge kan nemt sidde op. Den ultra-dybe sædedybde og brede armlæn design gør din hvile mere afslappet og afslappet. Med hensyn til materialer, vores moderne 3 personers læder sofa bruge massivt fyrretræ som hovedramme. Træet er ikke let deformeret, hvilket gør levetiden længere.

 

Produktnavn

Hot salg kommercielle møbler fremragende kvalitet moderne 3 personers læder sofa

Varenummer

JGSF1325

Hovedmateriale

Tørt træ+stof/imiteret læderbetræk+skum med høj densitet

Forsidemateriale

Bomuld linned stof eller læder

Farve

Grøn, hvid, sort, tan og andre populære farver

Sofa størrelse

To personer: L1700*D950*H700mm; SH:400mm;

Tre personer: L2350*D950*H700mm; SH:400mm;

Tre store sæder: L2750*D950*H700mm; SH:400mm;

Fire personer: L3200**D950*H700mm; SH:400mm;

For mere tilpasset størrelse, pls kontakt vores salg

MOQ

1 stykke

Førende tid

Om 20-30 dage efter modtagelse af depositum

Betalingsfrist

T/T, 30% i forvejen, 70% balance før lastning

Hoteltype

business hotel, service lejlighed, villa, café bar

 

Produktoplysninger

 

Kundefeedback

 

Firmaoplysninger

JAYGAR FURNITURE er en professionel producent specilized i kunden lavet hotel møbler, villa møbler og palæ møbler. Hovedsageligt specialiseret i midten og høj kvalitet hjem møbler, såsom spisestuestole, spiseborde og moderne 3 personers læder sofa. Gennem OEM , Vores produkter, herunder moderne italiensk læder sofa, hvilestol sofa, stof sofaer, og eksporteres til europæiske lande, USA og andre, helt mere end 30 lande. Med mere end 10 års erfaring med brugerdefinerede hotelmøbler, der gør os har stor evne til at producere møbler af høj kvalitet i henhold til kundens forskellige designede møbler. Gennem årene har vi udviklet succesfulde arbejdsrelationer med indkøbsvirksomheder, designvirksomheder og hotelvirksomheder. Vi sikrer konkurrencedygtige pris og bedste kvalitet produkt i møbelverdenen. Vi kan oprette brugerdefinerede møbler til at opfylde dine specifikke projektkrav.

 


Hot Tags: moderne 3 sæders læder sofa, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, købe, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like