3-pers. Sofa

Opholdsstue treramme ægte læder 3-personers sofa sovesofa Produktbeskrivelse Enkel og moderigtig, klassisk, sort, hvid og grå 3-personers sofa til at vælge imellem. Bredt armlænsdesign, flad armlænsform, massivt træchassis i valnød, bedre bærende. Komfortabelt læder ...

Produktdetaljer

Stue træramme ægte læder 3-personers sovesofa

 

Produkt beskrivelse

Enkel og moderne, klassisk, sort, hvid og grå 3-personers sofa til at vælge imellem. Bredt armlænsdesign, flad armlænsform, massivt træchassis i valnød, bedre bærende. Komfortabel læder sædetaske, blød svamp og dun som fyldstoffer. Brug er ikke let at deformere. Let nordisk vind, blød hjemmesmag, vores sofa for dig at skabe et praktisk rum for dig at lytte til fodsporene for en hvile, venlig og naturlig, så lad din krop finde komfort og afslapning. Hvil på sofaen, sæt dig ned og læst.

 

produktnavn

Stue træramme ægte læder 3-personers sovesofa

Varenummer

JGSF1316

Hovedmateriale

Ramme i massivt træ + skum med høj densitet + stof / PU / læder

Tilgængeligt tekstilmateriale

Stof / PU læder / Ægte læder

Sofastørrelse

3 sæder: L2000 * D1050 * H640mm; SH: 380mm;

3 sæder: L2400 * D1050 * H640mm; SH: 380mm;

For mere information, kontakt venligst vores salg

Pakketype

Standard eksport karton pakning, hele stykke med EPE papir afrundet, hjørne beskyttet af tykt EPE skum

MOQ

1 sæt

Hvor brugt

Stue sofa, Hotel sovesofa

Betaling

T / T, Western Union, LC ved syne

 

Produktdetaljer

settee loveseat

white leather settee

3 seater fabric sofa

 

Kunde feedback

3 seater recliner sofa

3 seater couch

wooden settee

 

Om os:

Foshan Jaygar Furniture Co., Ltd. er en samling af forskning og udvikling, produktion, salg og service inden for en integreret møbelforretning, produkter inkluderer hardware, bord, software og andre større kategorier, Foshan er den hurtigst voksende stue, en af restaurantmøbelmærkerne.

 

Produkter, der overholder "give dig et hjem med kærlighed", designkonceptet kombineret med de nuværende internationale mest populære og enkle modedesignelementer gennem den unikke form på strukturen skitseret enkle produktlinjer, de 3 sæders sofa stue møbler til en meget kunstnerisk bolig.

 

Produkter fra design til produktion og oplagringslogistik alle aspekter af lagene med professionel kvalitetskontrol, sofabord, tv-skab, spisebord, spisestol, sofa og andre møbelprodukter er blevet solgt til mere end 30 lande og regioner over hele verden. Efter disse års hårdt arbejde og innovation, nu har en meget stærk forretningsstyrke, "Jaygar Furniture" ser frem til at arbejde med nye og gamle kunder i ind-og udland for at arbejde sammen om at skabe en mere strålende morgendag.

 

 


Hot Tags: 3 pers. Sofa, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engros, købe, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like