Lille rund Pouffe

Hot sælger design møbler kinesisk fabrik billig pris lille runde pouffe Produkt Beskrivelse Stof footrest sofa fodstudy er fyldt med høj elastisk svamp. Det har blød og behagelig siddefølelse og fremragende støtte evne, og rebound sats er så højt som 55%....

Produktdetaljer

Hot sælger design møbler kinesisk fabrik billig pris lille runde pouffe

 

Produktbeskrivelse

Stof fodstøtte sofa stue fodskammel er fyldt med høj elastisk svamp. Det har blød og behagelig siddefølelse og fremragende støtteevne, og rebound-hastigheden er så høj som 55%. Massiv træramme bruges i interiøret, som er fast og ikke let at deformere. Mode er valget af stuen. Multi farvemuligheder, kan du tilpasse dine foretrukne farve lille runde pouffe til at opfylde dine behov, hjælpe dig med at skabe personlige hjem liv.

    

Produktnavn

Hot sælger design møbler kinesisk fabrik billig pris lille runde pouffe

Varenummer

JGOT01

Hovedmateriale

Tørt træ+stof/imiteret læderbetræk+skum med høj densitet

Forsidemateriale

Bomuldslinned, læder, fløjl osv.

Farve

Pink, Greem, Sort, Rød og andre populære farver

Sofa størrelse

Rund form: Φ40*H40cm; Φ50*H40cm; Φ60*H40cm;

Φ80*H40cm; Φ100*H40cm;

Kvadratisk form: L40*W40*H40cm; L50*W50*H40cm;

L60*W60*H40cm; L80*W80*H40cm;

Rektangelform: L60*W40*H40cm; L80*W40*H40cm;

L90*W40*H40cm; L100*W60*H40cm;

For mere tilpasset størrelse, pls kontakt vores salg

MOQ

10 stk. kan fleksibel ordremængde være acceptabel

Førende tid

Om 15-25 dage efter modtagelsen af depositum

Betalingsfrist

T/T, 30% i forvejen, 70% balance før lastning

Pakning

Skum og bølgepapindpakning med hjørnebeskyttelse

middel lag med polyester,ydre lag med ikke-vævet klud taske.

 

Produktoplysninger


Kundefeedback

 

Vores service

Foshan Jaygar møbler Co Ltd er en storstilet professionel producent af hjemmemøbler. Vi leverer en - stop indkøb af hjem møbler borde og stole, små runde pouffe komponenter til kunder rundt om i verden. Vi har mere end 10 års erfaring med produkter og eksport fra Kina. Over 60% af vores årlige salg tildeme lande, herunder: Korea, Japan, Vietnam, Iran, Tyrkiet, Indien, Rusland, Ukraine, Polen, Storbritannien, Tyskland, Italien, Egypten, Amerika, Canada, Dubai, Colombia, Brasilien, Argentina, Mexico, El Salvador osv. Med det strenge kvalitetskontrolsystem og deeffektive produktionskrav stræber vi efter at kontrollere og reducere produktionsomkostningerne og give vores kunder de mest konkurrencedygtige priser og produkter af høj kvalitet. Hvis kunderne har nye krav til produkter, kan vi hurtigt og effektivt levere flere løsninger, som de kan vælge for at opfylde deres krav til udvikling af nye produkter.

 

Vores vigtigste forretning

1.Give kunderne de mest professionelle produkter og de mest tilfredsstillende one-stophopping tjenester. 2.Give kunderne med fragt inspektion tjenester og indkøbsagent i forskellige brancher iKina. Så for vores kunder, kan de nyde en plejefri oplevelse af at købe på deres egen virksomhed eller endda athome. Vi hilser kunder over hele verden velkommen til at besøge vores virksomhed og guide vores arbejde.

 


Hot Tags: lille runde pouffe, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, købe, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like