Stort osmannisk stof

Opholdsstue i stil fritidsskammel stort rundt stof osmannisk Produktbeskrivelse Når retro houndstooth og sofa osmannisk sammen bryder ikke kun det kedelige fundament, men tilføjer også en masse farve til din stue. Denne slags store runde skammel kan skilles ad og vaskes, ...

Produktdetaljer

Opholdsstue i stil fritidsskammel stort rundt stof osmannisk

Produkt beskrivelse

Når retro houndstooth og sofa osmanniske sammen ikke bare bryder det kedelige fundament, men også tilføjer en masse farve til din stue. Denne slags store runde skammel kan skilles ad og vaskes, hvilket er praktisk til demontering og rengøring. Den skammel er pakket med svamp med høj modstandsdygtighed, som kan sprede pres og sikre behagelig siddning. Dette er en alsidig hustype, der er velegnet til forskellige scener i fodskammel.

produktnavn

Opholdsstue i stil fritidsskammel stort rundt stof osmannisk

Varenummer

JGOT01

Hovedmateriale

Tørt træ + stof / kunstlæderbetræk + skum med høj densitet

Cover materiale

Bomuldslinned, læder, fløjl osv

Farve

Sort, rød, grå, brun, tan, brugerdefineret og anden populær farve

Sofa størrelse

Rund form: Φ40 * H40cm; Φ50 * H40cm; Φ60 * H40cm;

Φ80 * H40cm; Φ100 * H40cm;

Firkantet form: L40 * W40 * H40cm; L50 * W50 * H40cm;

L60 * W60 * H40cm; L80 * W80 * H40cm;

Rektangelform: L60 * W40 * H40cm; L80 * W40 * H40cm;

L90 * W40 * H40cm; L100 * W60 * H40cm;

Kontakt vores salg for mere tilpasset størrelse

MOQ

10stk, fleksibel ordremængde kan være acceptabel

Førende tid

Cirka 15-25 dage efter modtagelse af depositum

Betalingsbetingelser

T / T, 30% i forvejen, 70% balance inden læsning

Brug sted

Stue / kontor / hotel / soveværelse

Produktoplysninger

Kunde feedback

Multifunktion

Denne stilfulde fodstøtte kan bruges, når du klæder dig i soveværelset, tager sko på ved indgangen, hviler på stolen eller bruger som fodstøtte under skrivebordet. Ideel til stue, gæsteværelse, soveværelse, garderobe, hjemmestation og så videre. Kan bruges som et solidt sæde, fodstøtte eller instant sofabord. Det er fantastisk til at sidde eller hvile fødderne på. Det hjælper med at holde foden hævet og reducere hævelsen for hævede ankler.

Firmaprofil:

Jaygar blev grundlagt i 2005 og har stærkt bidraget til ekstraordinære møbler som spiseborde, spisestole, sofaer, store runde osmanniske stof til forskellige kunder. Siden sidste 15 år har vi etableret et stærkt partnerskab med mange pålidelige leverandører, så vi kan tilbyde smukkeste og modedesign fra hver leverandør og præsentere det for kunden hver sæson. Virksomheden eksporterer til regioner som europæisk, nordamerikansk, sydamerikansk, Sydafrika og Sydøstasien. Derudover har vi opnået FSC, ISO 9001, BSCI, SGS certifikater. At overveje kundetilfredshed og imødekomme kundernes krav er vores primære ansvar. Vi er klar til at udføre dette ansvar, og vi venter på din dyrebare henvendelse.


Hot Tags: stort rundt stof osmannisk, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, køb, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like