Sidebord med træstubbe

Moderne sidebord med runde trestubbe til stue og kontor Produktbeskrivelse Vores sidebord med træstubbe er lavet af asketræ importeret fra Nordamerika, som har en god forarbejdningsydelse. Stubben skrælles og bages, fordi træet vokser i det naturlige miljø, så det er baseret på ...

Produktdetaljer

Moderne bord ved siden af trestubben til stue og kontor

 

Produkt beskrivelse

Vores sidebord med trestubbe er lavet af asketræ importeret fra Nordamerika, som har en god forarbejdningsydelse. Stubben skrælles og bages, fordi træet vokser i det naturlige miljø, så det er baseret på den naturlige cirkel af loggen. Derudover vil stubben efter simpel bagning knække tilfældigt, hvilket er et naturligt fænomen af træ, ikke et kvalitetsproblem. Naturlig log, træfarve vil ikke være nøjagtig den samme, vi bevarer den naturlige logfarve. Den vedtager grøn miljøbeskyttelseslaker, som er sikker uden at stimulere sundheds- og miljøbeskyttelse, og malingsoverfladen har god fylde og permeabilitet.

 

produktnavn

Moderne bord ved siden af trestubben til stue og kontor

Varenummer

JGST006

Hovedmateriale

Massivt asketræ / sort valnødstræ

Tilgængelig træfarve

Natur eg / hvid / sort / sort valnød

Tabelstørrelse

Φ33 * 46cm

Ctn og Cbm

0,07cbm (1stk / 1ctn)

Vægt

8,4 kg / ctn

Ansøgning

Levende møbler, Hjemme møbler, Hotel møbler

Betalingsbetingelser

30% T / T depositum på forhånd og balance betaling før lastning

 

Produktdetaljer

couch end tables

modern wood stool

end table sets

 

Kundens feedback

18 inch round wood stool

dark wood side tables

wood stool seat

 

FAQ:

Q1: Hvordan bestiller jeg møbler fra dig?

A1: Den enkleste måde at gøre det på er bare at besøge vores online katalog, sende os listen over varekoder ved bordstubb, som du vil have os til at citere, og vi sender dig et tilbud inden for 24 timer. Du kan derefter ændre dette tilbud, dvs. ændre antallet af mængder, størrelsen (dimensionen) på emnerne, finishfarverne og derefter sende tilbage til os. Vi vil derefter svare dig igen med den ændring, du har anmodet om.

 

Spørgsmål 2: Sendes dine produkter over hele verden, og hvad med speditør og forsendelse?

A2: Vi vil oprigtigt hjælpe dig med at arrangere forsendelsen. Vi er i meget godt samarbejde med mange pålidelige speditører og rederier. Vi kan få den bedste pris og service på dette. Eller du er glad for at nominere speditøren eller forsendelseslinjerne på din side.

 

 


Hot Tags: sidebord af trestubbe, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engrossalg, køb, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like