Valnød sidebord

Fast overflade restaurantbord valnød sidebord stue møbler slutbord Produktbeskrivelse Den første solstråle stiger om morgenen, varm, men ikke varm, og en god dag begynder. Vores valnødsidebord er lavet af 100% importeret nordamerikansk sort valnød. Du kan kun se det og røre ved ...

Produktdetaljer

Solid overflade restaurant bord valnød sidebord stue møbler slutbord

 

Produkt beskrivelse

Den første solstråle stiger om morgenen, varm, men ikke varm, og en god dag begynder. Vores valnødsidebord er lavet af 100% importeret nordamerikansk sort valnød. Du kan kun se det og røre ved det med dine egne øjne. Ingen maling, ingen formaldehyd eller kræft. Glat hjørnedesign, sikkert og venligt, undgå ridser. Mortise og tenon struktur, efter år med nedbør og postgraduate adgangseksamen, kan stå tid. At give mere lys til dit værelse er ikke kun at beskytte din fysiske og mentale sundhed, men også at vise din livs smag.

 

produktnavn

Solid overflade restaurant bord valnød sidebord stue møbler slutbord

Varenummer

JGST04W

Hovedmateriale

Massivt asketræ / træ

Tilgængelig træfarve

Natur eg / hvid / valnød / sort / sort valnød

Tabelstørrelse

45 * 35 * 51 cm

Ctn og Cbm

0,09cbm (1stk / 1ctns)

Vægt

4,5 kg / ctn

Ansøgning

Levende møbler, sofabord, sidebord, endebord

Betalingsbetingelser

30% T / T depositum, 70% balance betaler sig inden levering

 

Produktdetaljer

solid walnut end table

sofa side table

walnut side table contemporary

 

Kunde feedback

modern side table

modern walnut end table

walnut side tables for living room

 

Værksted

production line (2)

 

FAQ:

Q1: Hvorfor angiver du ikke dine priser på dit websted?

A1: Vi er en virksomhed til virksomhed og sælger sjældent til slutforbrugerne. For at beskytte vores erhvervskunders interesser og privatliv angiver vi ikke vores reelle priser på vores websted. Disse kan fås ved at e-maile dine krav til os.

 

Spørgsmål 2: Hvordan kan jeg få den endelige pris?

A2: Pls send os forespørgslen med nedenstående information: 1.Mængden af valnød sidebord du bestiller, anden mængde, forskellige priser, mere mængde, mere rabat. 2.hvordan der er noget særligt krav til materialet, størrelse. Og din yndlingsfarve på produkterne. 3. Hvilken pris har du brug for? EXW? FOB? CFR? CIF? DDP? Dør til dør? osv. Og rådgiver din destinationsport og adresse. 4.Du er en grossist eller detailhandler eller slutkunder? Hvor skal du bruge møblerne. Alle andre modeller har du brug for?

 

Spørgsmål 3: Hvorfor er vores priser så konkurrencedygtige?

A3: Vi er en dedikeret møbelproducent og ikke et mellemmandshandelsfirma - hvilket betyder, at du handler direkte med kilden. Du ser, at vi koncentrerer os om et ganske smalt, men højkvalitets sortiment af hurtige produkter, hvilket betyder, at vores produktionstider er korte, kvaliteten er konsistent og priserne er ivrige.

 

 


Hot Tags: valnød sidebord, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engrossalg, køb, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like