Massivt træ rundt sofabord

Moderne enkle massivt træ runde kaffebord hotel husstue bord Produktbeskrivelse Stil er ikke stiv, men opfindsomhed er omhyggelig. Kunst er ikke overlegen, det er vores intention at give hjemmet en god følelse. Gør et godt stykke arbejde inden for møbler og kundeservice. Det runde sofabord i massivt træ ...

Produktdetaljer

Moderne enkle massivt træ runde kaffebord hotel husstue

 

Produkt beskrivelse

Stil er ikke stiv, men opfindsomhed er omhyggelig. Kunst er ikke overlegen, det er vores intention at give hjemmet en god følelse. Gør et godt stykke arbejde inden for møbler og kundeservice. Det runde sofabord i massivt træ er designet med rundt hjørne, fortykket bordfod, stabil rammekonstruktion og stærk bæreevne. Naturligt trækorn, blidt touch, føles naturligt, rummeligt skrivebord, tværklyvende trækorn, mere designforstand, enkel atmosfære, holdbar.

 

produktnavn

Moderne enkle massivt træ runde kaffebord hotel husstue

Varenummer

JGCT028

Hovedmateriale

Asketræben + MDF med finérplade / massivt træplade

Tilgængelig træfarve

Natur eg / hvid / valnød / sort / sort valnød

Størrelse

Φ100 * 40cm / Φ80 * 40cm

Ctn og Cbm

0.18cbm / 0.15cbm (1stk / 2ctns)

Vægt

26,5 kg / ctn

Ansøgning

Levende møbler

 

Produktdetaljer

round coffee tables for sale

round wooden coffee tables sale

solid wood coffee table round

 

Kunde feedback

round coffee table sets

round coffee table living room

coffee table black round


Fabriksværksted

production line


Virksomhedsprofiler

Jaygar Furniture Co., Ltd., der beskæftiger sig med møbelproduktion mere end 10 år. Cirka 100 arbejdstagere i vores fabrik, og vores fabrik dækker et areal på mere end 10000 kvadratmeter.

 

Professionel produktion og forarbejdning af møbel af pladetype, møbler i massivt træ, stålmøbler af lakken, der bager. og vores fabrik bruger multifunktionselektroniske save, automatiske borehuller, automatisk kantbåndmaskine, automatisk støvfri miljøbeskyttelse spraymalingrum. vores produktioner inkluderer køjeseng, skrivebord, boghylde, alle former for massivt træ seng, spisebord, stole, sofa, massivt træ rundt sofabord, TV stativ og så videre.

 

I de sidste år har vi eksporteret til mange lande som USA, Storbritannien, New Zealand, Malaysia, Australien osv.

 

God service er vores mission, høj kvalitet er vores forpligtelse, kunden er først vores tro. Velkommen venner fra hele verden for at besøge vores fabrik og etablere langsigtede og venlige forretningsforbindelser.

 Hot Tags: massivt træ rundt sofabord, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engrossalg, køb, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like