Runde sofabordssæt

Hot europæisk moderne stil træ dekorative runde kaffebord sæt Produktbeskrivelse Egenskaber ved runde kaffebord sæt: lavet af FAS-kvalitet sort valnød træ, ægte materiale, struktur lak, intet andet tilbehør. Brug derefter professionel, miljøvenlig maling, som brugerdefineret kvalitet, ...

Produktdetaljer

Hot europæisk moderne stil træ dekorative runde kaffebord sæt


Produkt beskrivelse

Egenskaber ved runde kaffebordssæt: lavet af FAS-kvalitet sort valnødstræ, ægte materiale, strukturlakering, intet andet tilbehør. Brug derefter professionel, miljøvenlig maling, åben spray og lyse farver. V-formede benbord, smukke og solide, kant afrundede poleret, sikre mod stød. Den overordnede form er enkel og generøs med en række forskellige stilarter, der skal matche. Friske og varme farver giver dig et ideelt hjem.

 

produktnavn

Hot europæisk moderne stil træ dekorative runde kaffebord sæt

Varenummer

JGST035

Hovedmateriale

Sort valnød træ

Tilgængelig træfarve

Sort valnød

Tabelstørrelse

Φ58 * 55 cm / Φ80 * 46

Ctn og Cbm

0,08cbm / 0,12cbm (1stk / 2ctns)

Vægt

9,8 kg / ctn

Ansøgning

Levende møbler, Hotel dekorative sideborde

MOQ

10stk

Meninger Antal / 20GP / 40HQ

252pcs / 612pcs

OEM & ODM

Velkommen

 

Produktdetaljer

coffee table and end tables

coffee end table sets

wooden side table

 

Applikationsscenario

wood coffee table

small round wood end table

modern coffee table

 

Virksomhedsoplysninger

Foshan Jaygar Furniture Co., Ltd. Vi er den professionelle fremstilling og erhvervsdrivende, der har specialiseret sig i mange slags spisestole, spiseborde, runde kaffebordssæt og barkrakker til indendørs og udendørs og så videre. Vores fabrik dækker et areal på 15.000 kvadratmeter med ca. 100 ansatte. Vi har etableret forretningsforbindelser med forskellige lande, herunder: Spanien, England, Tyskland, Portugal, Frankrig, USA og nogle kunder fra Sydamerikansk, Mellemøsten og Afrika. Vi har rig erfaring med eksport, og vi har vores eget QC-system. Alle produkter har garanteret kvalitet, konkurrencedygtig pris og mere værdi. Vores virksomhed betragter "rimelige priser, effektiv produktionstid og god eftersalgsservice" som vores grundlæggende mål. Vi er sikre på, at vi er professionelle og sparer ingen effekt for at gøre det bedst! Vi håber at samarbejde med flere kunder om gensidig udvikling og fordele. Velkommen potentielle købere til at kontakte os.

 Hot Tags: runde kaffebordssæt, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, købe, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like