Espresso slutbord

Træ lille rund kaffebar espresso ende bord træ sidebord til hotel Produktbeskrivelse I nordisk stil er træ den evige hovedperson. Vores espressoendebord er lavet af rent massivt træ med importeret asketræ, intet tilbehør til andet rå træmateriale. Overfladekornet er ...

Produktdetaljer

Træ lille rund kaffebar espresso ende bord timebord sidebord til hotel

 

Produkt beskrivelse

I nordisk stil er træ den evige hovedperson. Vores espressoendebord er lavet af rent massivt træ med importeret asketræ, intet tilbehør til andet rå træmateriale. Overfladekornet er glat og klart, hvilket giver en naturlig fornemmelse. Den geometriske trekants endebord har en smuk form og er også stabil og ryster ikke. En række matchende effekter kan kombineres med loungestole, sovesofaer, soveværelse senge og mere. Det runde design forfølger perfektion.

 

produktnavn

Træ lille rund kaffebar espresso ende bord timebord sidebord til hotel

Varenummer

JGST039O

Hovedmateriale

Helt træ / massivt asketræ

Tilgængelig træfarve

Sort / valnød / naturlig / sort valnød

Slutbord Størrelse

Φ58 * 55 cm / Φ40 * 47 cm

Ctn og Cbm

0,11 cbm / 0,06cbm (1stk / 1ctns)

Vægt

6,5 kg / ctn

Ansøgning

Levende møbler, kaffehus, kaffebar, café,

 

detaljer

small round wood end table

round wood end table

wood end tables for living room

 

Om os:

Foshan Jaygar Furniture Co, Ltd en professionel designer og fremstilling af massivt træbord og stolsæt er placeret i møblecentret, Xiqiao by, Nanhai distrikt, Foshan by, Guangdong provice. Vi har hovedsageligt specialiseret os i spisestue, stue og køkkenrum. Vores produkter er spiseborde, spisestole og espressoendebord. Vi har et strengt kvalitetskontrolsystem for at sikre, at alle varer er i godt niveau. Vores design og kvalitet er meget værdsat af mange kunder. Vi eksporterer varer til Europa, Mellemøsten, Amerika, Canada, Australien og så videre.

 

Produktvalg:

1. Fortæl os de varekoder, du er interesseret i, men vælg ikke mere end 20 tidspunkter for at citere til dig effektivt.

2. Mindre produkter, du vælger, hurtigere kan vi citere til dig. Hvis din forespørgsel ikke er mere end 10 varer, vil vi svare dig med detaljer så hurtigt som muligt.

3. Vi har ikke en generel prisliste, da vi har over 500 slags, og forskellige lande har forskellige krav til standarder og størrelser, såvel som valutakurser og omkostninger til råvarer ændrer sig altid. Vi skal citere til dig i henhold til din specifikke forespørgsel.

 

 


Hot Tags: espresso slutbord, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engros, købe, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like