Soveendeborde

Genvundet træ sofaendeborde soveværelse sidebordmøbler Produktbeskrivelse Tag dig til livets skønhed og føl den rene nordiske stil. Modet kreative sofaendeborde er valgt blandt importeret asketræ, der har hårdt træ og god stabilitet. Bjergformen er klar, farven ...

Produktdetaljer

Genvundet træ sofa ender borde soveværelse sidebord møbler

 

Produkt beskrivelse

Tag dig med til skønheden i livet og føl den rene nordiske stil. Modet kreative sofaendeborde er valgt blandt importeret asketræ, der har hårdt træ og god stabilitet. Bjergformen er klar, farven er lys og visningen er mere praktisk. Vores sofaendeborde, stel af massivt træ er stabile, hjørnerne er glatte, fine udførelse, smukke og holdbare.

 

produktnavn

Genvundet træ sofa ender borde soveværelse sidebord møbler

Varenummer

JGST15-1 / JGST15-2

Hovedmateriale

Massivt asketræ / træ

Tilgængelig træfarve

Natur eg / hvid / valnød / sort / sort valnød

Tabelstørrelse

45 * 37 * 30 cm / 52 * 42 * 50 cm

Ctn og Cbm

0,06cbm / 0,13cbm (1stk / 1ctn)

Vægt

5,5 kg / 7,6 kggsn

Ansøgning

Hotel / Restaurant / sidebord / natbord

Betalingsbetingelser

30% depositum, 70% balance ved T / T før levering

 

Produktdetaljer

solid wood end tables

black wood end tables

   

Kunde feedback

small black wood end tables

black solid wood end tables

dark wood side table

 

firma introduktion

production line (2)

 

Pakning og indlæsning

packing details

loading


Vores service

1. Designteam

Vi har et erfarent designteam, der har skabt tusinder af designs til forskellige markeder i verden. For de imponerende kunder holder vi ved med at udføre præcis markedsundersøgelse og opdatere eksklusive nye designs til deres markeder. Den aktive interaktion med klienterne har skabt betydelig effekt for samarbejdet.

 

2. Nye produkter

Vi har mere end 10 års erfaring inden for hjemmemøbler, boligindretning og tilbehør til boliger. Udvalget af produkter, ende-borde er udvidet til både hjem, restaurant, indendørs og udendørs. Hundreder af nye produkter vil hvert år komme ud for at tilfredsstille købere over hele verden.

 

3. Salgeteam

Jaygar salg har professionel viden til produkterne. Regelmæssige træningsprogrammer i service af høj kvalitet gør, at ethvert salg holder sig strengt, samvittighedsfuldt og dygtigt til at håndtere alle slags spørgsmål. Vi præsenterer nyheder til dig på hver Canton Fair & Shanghai Fair.

 

4. Fremstillingsafdeling

Vores produktionsafdeling dækker mere end 20000 kvadratmeter. Vi har avanceret maskinudstyr såsom CNC. Forskellige materialeprodukter spænder fra træ, metal, plast er tilgængelige. Produktionsafdelingen er opmærksom på alle detaljer for at kontrollere kvaliteten af produkterne.

 Hot Tags: sofaendeborde, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engrossalg, køb, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like