Endebord på stolen

Varmt salg moderne massivt træ møbler stue konsol bord stol sidebord Produktbeskrivelse Lille sofabord, enkel form, ekstravagant hjerte, ren tone, simpelt træ, enkel teknologi, V-formet trekantet benstrukturstabilitet, simpelt æstetisk design. Møbler er et objekt, vi ...

Produktdetaljer

Hot salg moderne massivt træ møbler stue konsol bord stolens ende bord

 

Produkt beskrivelse

Lille sofabord, enkel form, ekstravagant hjerte, ren tone, simpelt træ, enkel teknologi, V-formet trekantet benstrukturstabilitet, enkelt æstetisk design. Møbler er et objekt, vi får sammen med dag og nat. Materiale skal være grønt. Vi insisterer på at bruge ægte materialer til at løse problemet med formaldehyd fra kilden, og vælger god kvalitet grøn beskyttelsesmaling med god stabilitet, vi har masser af stolborde, velkommen til forespørgsel.

 

produktnavn

Hot salg moderne massivt træ møbler stue konsol bord stolens ende bord

Varenummer

JGST005

Hovedmateriale

Massivt asketræ / træ

Tilgængelig træfarve

Natur eg / hvid / valnød / sort / sort valnød

Tabelstørrelse

60 * 45 * 50cm

Ctn og Cbm

0.14cbm / 0.12cbm (1stk / 2ctns)

Vægt

6,8 kg / ctn

Ansøgning

Levende møbler, sofabord, sidebord, endebord

 

Produktdetaljer

solid end table

reclaimed wood end tables for sale

small wood end table

 

Applikationsscenario

wood end tables for living room

cheap end tables for sale

solid wood end tables for sale

 

Udstillingsshow

small wood end table facroty

 

Virksomhedsoplysninger

Velkommen til Foshan for at besøge vores fabrik, vi håber, at vi kan etablere et langt og stabilt partnerskab hånd i hånd. Foshan Jaygar Furniture Co., Ltd. en professionel designer og fremstilling af massivt træborde og stole i foshan. Vi prøver vores bedste for at tilbyde den bedste service og vores produkter er vores tro. På grund af vores professionelle produktion, rettidig levering og venlig service. Vores møbler vandt mere kunders tillid og support. Vores årlige produktionskapacitet kan nå 10 millioner stk, inklusive forskellige typer stolebord, såsom stol, bord, sofa, sofabord og så videre. De bruges vildt i husholdningsapparater og forretningsområder.

 

FAQ:

Q1: Kan du tilbyde mig en prøve gratis?

A1: Vi kunne tilbyde dig en prøve, men den er ikke gratis. I henhold til den mængde, du bestiller næste gang, fratrækker vi omkostningerne.

 

Spørgsmål 2: Hvad med betalingen?

A2: Hvis din ordre er under 1000 dollars, inden levering, har vi brug for det samlede beløb. Hvis det er en container, bruger vi T / T-betalingen, 30% af det samlede beløb skal tages som et depot, derefter betales saldo før forsendelse.

 

Spørgsmål 3: Kan du sende mig dit katalog og prisliste?

A3: Hej kære, vi kunne sende dig E-kataloget, men vi har ikke en regelmæssig prisliste. Fordi vi har mange designs og kan være lavet af forskellige træmaterialer, vil priserne blive citeret baseret på kundens krav, som: størrelse, farve, mængde, materiale osv. Tak.

 


Hot Tags: stolen ved bordet, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engrossalg, køb, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like