Runde Hvid Marmor Sofabord

Rundt hvid marmor sofabord det nordamerikanske ask træ massivt træ ramme, træet er hårdt og fleksibelt, strukturen er fin, mønsteret er smukt, korrosionsbestandigheden er god, og stabiliteten er god.

Produktdetaljer

Rundt hvid marmor sofabord det nordamerikanske ask træ massivt træ ramme, træet er hårdt og fleksibelt, strukturen er fin, mønsteret er smukt, korrosionsbestandigheden er god, og stabiliteten er god. Udvalgte naturlige marmor bordplader, hård tekstur, stærk belastning, ingen fading, anti-stråling, høj temperatur modstand, fremragende glans.


produktnavn

Moderne enkelt hotelrunde hvid marmor sofabord

Varenummer

JGCT33

Hovedmateriale

Askas træramme + Naturlig carrara marmor top

Tilgængelig træfarve

Natur eg / Hvid / Valnød / Sort / Sort valnød

Størrelse

Φ80 * 40cm / Φ100 * 40

Ctn og Cbm

0,46 cbm / 0,52 cbm (1 stk / 2 tns)

Vægt

62,5 kg / ctn

Ansøgning

Hotel, lille lejlighed, kontor, stue


Produktdetaljer

oval marble coffee table
Vælg høj kvalitet marmor materiale

Slidstærkt og varmt: vælg sten, hård kvalitet, tåler høj temperaturkande direkte på skrivebordet, rolig om skader på skrivebordet.

Sikkerhed uden stråling: marmor kvalitet er lige, strukturen er tæt, mekanisk ydeevne er stabil, behøver ikke bekymre sig om truslen om stråling.

Nem rengøring og korrosionsbestandighed: Molekylerne er ekstremt stabile, vanskelige at fremstille biokemisk reaktion, plethæftning, tørre klud forsigtigt, lyst som nyt.

Cover med gennemsigtig harpiks: naturlig marmor har chaps og urenheder, vi er superkrystal sten, farve tekstur realistisk, ingen revne urenheder.


Applikationsscenario
modern marble coffee table


Udstilling Show

Hvert år deltager vi i CIFF (China International Furniture Fair) i marts og Canton Fair i april og oktober. Velkommen til at besøge og opleve vores runde hvid marmor sofabordsprodukter, vi har mange nye designs til at vise på messen, det vil være meget glade for at møde dig på messen. Vi har også show værelser i virksomheden, der er mange designs i det, velkommen til at besøge os.

Værksted


Hot Tags: runde hvide marmor sofabord, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, køb, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like