Roterende sofabord Hvid

Unikt design stue møbler hjem roterende sofabord hvid skifer sten top ProduktBeskrivelse italiensk minimalistisk tebord, denne drejelige og optrækkelige tebord, er eksklusivt til små hus type. Når den ikke er i brug, kan den krympes ind i en helhed, hvilket sparer plads. Kernematerialet af...

Produktdetaljer

Unikt design stue møbler hjem roterende sofabord hvid skifer sten top

 

Produktbeskrivelse

Italiensk minimalistisk tebord, denne drejelige og optrækkelige tebord, er eksklusiv til små hus type. Når den ikke er i brug, kan den krympes ind i en helhed, hvilket sparer plads. Kernematerialet i den roterende sofabord hvid skifer sten top består af importerede italienske sten, rustfrit stål ring som støtte ramme og kulstofstål base. Klippepladen har karakter af høj temperaturmodstand, slidstyrke og ingen snavsabsorption, og bevarer også marmorets naturlige og smukke tekstur. Carbon stål base har en indbygget forbinder stang roterende enhed, som er tyk, stabil og ikke rollover, fuld af design forstand og praktisk.

 

Produktnavn

Unikt design stue møbler hjem roterende sofabord hvid skifer sten top

Varenummer

JGCT038

Hovedmateriale

Skifer sten top + rustfrit stål jernbane + kulstof stål base

Tilgængelig bordplade

Carrara marmor, Sort Marquina, Skifer sten, Hærdet glas

Tilgængelige metalfarver

Sort, Sølv, Gylden, Rosa guld

Tabelstørrelse

Stor runde: Φ800mm; Lille runde: Φ550mm; H: 430mm;

Base: Φ500mm

Ctn og Cbm

0.26cbm (3ctns/ 1stk)

Betaling

T/T:30% depositum før produktion, 70% før levering

Leveringstid

15-25 dage efter betaling før afsendelse

MOQ:

5 stk.

Brug

Tegning/stue

 

Produktoplysninger

 

Feedback fra klienter

 

Firmaprofil

Siden sin oprettelse i 2005, med 15000 kvadratmeter, har vores fabrik været blandt landets største familieejede møbelvirksomheder og en førende diversificeret global møbelproducent. 15 års produktionserfaring har fået fabrikken til at acceptere tilpasning uden tryk. For at udvide eksportmængden begyndte vi at operere på basis af fabrikken i 2019. Der er 5 salg for team specialiseret i Etablering af kontakt mellem producenter og oversøiske leverandører og grossister. Vores produkter er mere og mere modne i stil, herunder spiseborde, spisestuestole, roterende sofabord hvid sten, bar stole, liggestole, hvilestole, sofaer og så videre. Velkommen store forhandlere til at besøge personligt.

 

Faq:

Q1. Hvornår kan jeg få tilbuddet?

A: Vi plejer at citere uden forsinkelse. Hvis du er meget presserende at få prisen, velkommen til at ringe til os eller fortælle os i din e-mail just in case.

 

Q2. Kan du acceptere tilpasning af produkter?

A:Ja. Vi har et professionelt team med stor erfaring inden for produktdesign og produktion. Bare fortæl os din idé, og vi vil hjælpe med at udføre dine ideer i perfekte pakkekasser.

 

Q3: Hvordan gør du vores forretning på lang sigt og godt forhold?

A:1. Vi holder god kvalitet og konkurrencedygtig pris for at sikre vores kunder fordel; 2. Vi respekterer hver kunde som vores ven, og vi oprigtigt gøre forretninger og blive venner med dem.Hot Tags: roterende sofabord hvid, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, købe, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like