Sofabord, der kan trækkes tilbage

Moderne design udvides drejelige dobbelt runde bord metal løftbare sofabord Produktbeskrivelse Jeg håber, at hver dags liv kan have sådan en elegant og enkel stil, og livet bør være sådan. Et anstændigt sofabord tilføjer meget til livet. Det optrækkelige sofabord vedtager skifer...

Produktdetaljer

Moderne design udvides drejelige dobbelt runde bord metal løftbare sofabord

 

Produktbeskrivelse

Jeg håber, at hver dags liv kan have sådan en elegant og enkel stil, og livet bør være sådan. Et anstændigt sofabord tilføjer meget til livet. Det optrækkelige sofabord vedtager skifersten som bordplade. Som en ny type panelmateriale er skifer en high-tech, high-tech, high-tech, høj værdi, tre materialer af høj kvalitet med diamant hårdhed. Selv hvis fræseren er tvunget til at skrabe frem og tilbage, vil der ikke være nogen ridser tilbage. Basen er dobbelt ring forgyldt valgfri stål ramme struktur, rustfrit stål forgyldt, fremhæver luksus og elegance, lavet af høj kvalitet rustfrit stål, holdbare, stabile og stærke leje.

 

Produktnavn

Moderne design udvides drejelige dobbelt runde bord metal løftbare sofabord

Varenummer

JGCT038

Hovedmateriale

Skifer sten top + rustfrit stål jernbane + kulstof stål base

Tilgængelig bordplade

Carrara marmor, Sort Marquina, Skifer sten, Hærdet glas

Tilgængelige metalfarver

Sort, Sølv, Gylden, Rosa guld

Tabelstørrelse

Stor runde: Φ800mm; Lille runde: Φ550mm; H: 430mm;

Base: Φ500mm

Ctn og Cbm

0.27cbm (3ctns/ 1stk)

Betaling

Normalt 30% TT forudbetaling, 70% TT balance se regningen for lading

Leveringstid

15-25 dage efter betaling før afsendelse

MOQ:

5 stk.

Program

Tegning/stue, Spisestue, Hotel, Lejlighed

 

Produktoplysninger

next circular coffee table


Feedback fra klienter

  

Firmaoplysninger

Vi er en professionel indendørs møbelproducent, baseret i centrum af Foshan by. Med over 15 års erfaring i optrækkelig sofabord møbelfremstilling, nu har vi udvidet virksomheden til indretning og dekoration. Vi tror på vedvarende forretningsvækst og fortsat kundetilfredshed kommer fra at tilbyde overkommelige, flotte og kvalitet møbler. Ved at tilbyde velorganiserede tjenester fra fremstilling til levering, tager vi kontrol over alt, herunder materialer, håndarbejde, montage, pakning og forsendelse, sammen med strenge kvalitetskontrolsystem i hver proces bare for at sikre, at hver kunde modtager vores produkter i perfekt stand. Ikke alene har vi evnen til at samarbejde med helsingellers og forhandlere, udføre tilpassede designs i masseproduktion, individuelle købere er også velkommen på Origin. Shop med tillid, modtag med joyce, kom tilbage uden tvivl, vokse med Jaygar Møbler!

 


Hot Tags: løftbare sofabord, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, købe, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like