Marmor Sofa Side Bord

Hvid marmor og rustfrit stål plade perfekt kombination af marmor sofa side bord Produktbeskrivelse Salute serie sidebord er lavet af naturlig marmor og forskellige metalmaterialer. Udseendet er enkelt og elegant, men detaljerne er udsøgte og naturlige. Forskellige stilarter kan være ...

Produktdetaljer

Hvid marmor og rustfrit stål plade perfekt kombination af marmor sofa sidebord

 

Produktbeskrivelse

Salute serie sidebord er lavet af naturlig marmor og forskellige metalmaterialer. Udseendet er enkelt og elegant, men detaljerne er udsøgte og naturlige. Forskellige stilarter kan matches frit. Forskellige farver af sten og paller danner forskellige stilarter til at opfylde behovene i forskellige rum. Det kan bruges som sidebord, fritidsbord, kaffe tbale, marmor sofa sidebord og så videre.

 

Produktnavn

Hvid marmor og rustfrit stål plade perfekt kombination af marmor sofa sidebord

Varenummer

JGCT062, JGST062

Hovedmateriale

marmor top + fast kulstof stål base / FRP

Tilgængelig marmor farve

Carrara marmor, Sort sølv drage

Tabelstørrelse

Φ40*H45cm, marmorΦ20cm;/ Φ72*H35cm, marmorΦ25cm;

Φ45*H55cm, marmorΦ20cm;/ Eller tilpasset størrelse

Metalpladens farve

Guld, Sort, Sølv, Rose Golden

MOQ:

10 stk.

Betaling

T/T:30% depositum før produktion, 70% før levering

Leveringstid

15-20 dage efter betaling før afsendelse

Generel brug

stue, soveværelse, hotel, mødelokale

 

Produktoplysninger

 

Feedback fra klienter

 

Firmaoplysninger

Foshan Jaygar Furniture Co, Ltd er en produktionsvirksomhed primært for møbler. Vores fabrik dækker 10.000 kvadratmeter med 150 medarbejdere. Vi producerer mange slags møbler, som spisebord, spisestol, sofabord, sidebord, marmor sofa sidebord, tv-stativ, skab og så videre. I de seneste 10 år har vi etableret forretningsforbindelser med kunder fra hele verden, herunder USA, Mexico, Brasilien, Tyskland, Frankrig, Grækenland, Spanien, Rusland, Mellemøsten og Indien. Vi har vores eget R&D team og professionelle QC team, som under produktion og efter pakning! Vi har stor erfaring inden for fremstilling og eksport! Stole på velfortjent omdømme og produkter af høj kvalitet, har vi vundet den støtte og tillid fra kunden!Thx så meget for din venlige interesse og besøg!

 


Hot Tags: marmor sofa sidebord, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, købe, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like