Marmor sofabordssæt

Varmt salg moderne luksus marmor sofabord med metalben Produktbeskrivelse Med kunstnerisk tænkning for at kondensere det bevægelige liv kan hjem gøre det samme. Nordeuropas postmoderne marmor sofabordssæt, udvalgt højkvalitets naturligt marmor bordplade, X-formet krydsramme solid form, ...

Produktdetaljer

Hot salg moderne luksus marmor sofabord sæt med metalben

 

Produkt beskrivelse

Med kunstnerisk tænkning for at kondensere det bevægelige liv kan hjemmet gøre det samme. Nordeuropas postmoderne marmor sofabordssæt, udvalgt højkvalitets naturligt marmor bordplade, X-formet tværsat fast form, rustfrit stål understøtter marmoroverflade, ikke bange for rust, stærk bæreevne, så bordpladen ikke er let at ødelægge. Marmoroverflade er dækket med naturlig harpiksbeskyttelsesfilm for at forhindre olie, vand og andre pletter i at trænge ind. , kantslibesign, lysbue for at undgå brug lægges på hånden, effektiv beskyttelse af familiens sikkerhed. Vi nægter at nøjes med det og fokuserer på at skabe den ideelle stuen atmosfære på tebordet for effektivt at forbedre din livskvalitet.

 

produktnavn

Hot salg moderne luksus marmor sofabord sæt med metalben

Model nummer

JGCT131C

Hovedmateriale

Karbonstålunderlag + naturlig kararra marmor top / sort marmor top

Størrelsesvalg

130 * 70 * 42cm

Ctn-størrelse og Cbm

0.18cbm (1stk / 2ctn)

Betalingsbetingelser

30% depositum ved T / T på forhånd, 70% balance før levering

Indlæser havn

Shenzhen / Guangzhou

Leveringstid

30-40 dage

Anvendelse

Levende møbler moderne sofabord

 

Produktdetaljer

modern marble coffee table

marble dining room table

square marble coffee table  

Kunde feedback

white marble coffee table

large marble coffee table

 

Værksted

metal chair facory

loading

 

Firmaoversigt

Jaygar Furniture er en producent, der er professionel inden for design, produktion og salg af hjemmemøbler som marmor sofabordssæt med veludstyrede testfaciliteter og en stærk teknisk styrke. Med en bred vifte, god kvalitet, rimelige priser og stilfulde design, eksporteres vores produkter med succes til over 26 lande og regioner sidste år. Vi byder nye og gamle kunder fra alle samfundslag velkommen til at kontakte os for fremtidige forretningsforbindelser og gensidig succes!

 

 


Hot Tags: marmor sofabordssæt, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engrossalg, køb, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like