Marmor sofabord og slutborde

Nyt design træ sofabord hjemmemøbler marmor sofabord og slutborde Produktbeskrivelse Vores marmor sofabord er lavet af poleret høj kvalitet marmor sten materiale. Overfladeteksturen er glat, striberne er klare, hårdheden er ikke let at glide, høj temperatur ...

Produktdetaljer

Nyt design træ sofabord hjemmemøbler marmor sofabord og slutborde

 

Produkt beskrivelse

Vores marmor sofabord er lavet af poleret høj kvalitet marmor sten materiale. Overfladeteksturen er glat, striberne er klare, hårdheden er ikke let at glide, høj temperaturmodstand, stærk bæreevne og korrosionsbestandighed. Massivt træbund, fra importeret asketræ, stabilt og massivt uden støj. En række matchende stilarter samt en række matchende små sideborde er velkomne til at konsultere vores marmor sofabord og slutborde.

 

produktnavn

Nyt design træ sofabord hjemmemøbler marmor sofabord og slutborde

Varenummer

JGCT018W

Hovedmateriale

Ben af massivt asketræ + MDF med finérplade

Tilgængelig træfarve

Natur eg / hvid / valnød / sort / sort valnød

Tabelstørrelse

100 * 100 * 40 cm / 130 * 170 * 40 cm

Ctn og Cbm

0.23cbm / 0.38cbm (1stk / 2ctns)

Vægt

13,4 kg / ctn

Ansøgning

Stue møbler, hotel møbler

 

Produktdetaljer

marble coffee table and end tables

white marble coffee table

real marble coffee table

 

Klientfeedback

black marble coffee table set

marble coffee table set

 

Udstillingsshow

marble coffee table and end tables factory

 

Indpakning og containerindlæsning

white marble coffee table factory

 

Vores tjenester:

1. OEM: Jaygar er god til at købe dykkere materialer og undersøge nye teknikker. Yderligere er Jaygar flere produktionslinjer udstyret med avanceret maskine. Disse gør Jaygar til at være effektiv og effektiv i håndtering af OEM-projekter.

2. Produktion: Jaygar har mange produktionslinjer til fremstilling af forskellige produkter, så kunderne har et bredt udvalg af produkter i Jaygar.

3. Jaygar-arbejdere i produktionsafdelingen skal trænes, inden de bliver formel arbejdstager. Jaygar-arbejdere i produktionsafdelingen skal uddannes, inden de bliver en formel arbejdstager. Jaygar-medarbejdere i produktionsafdelingen skal ændres, inden de bliver en formel arbejdstager.

4. Service efter salg: Jaygar glæder sig over at modtage kommentarer fra kunder for at gøre ordrer mere imponerende og bedre betjene kunderne. Undertiden kan der opstå krav på kvalitets- eller kvantitetsafvigelse i en ulykke. Jaygar vil være ansvarlig og behandle disse spørgsmål aktivt for tilfredse kunder.

 

FAQ :

Q1: Kan jeg få en prøveordre?

A1: Vi kan ikke levere gratis prøver, du skal betale for omkostningen marmor sofabord og slutborde.

 

Spørgsmål 2: Hvad hvis der er noget problem med tilbehør?

A2: Hvis det er menneskeskabte skader, er vi ikke ansvarlige for det. Vi leverer 2 års garanti og god eftersalgsservice.

 

Spørgsmål 3: Hvis jeg kan lide basen i en model, men ikke kan lide stolen i denne model, kan jeg skifte stol?

A3: Ja, du kan. Du kan vælge den stol, du kan lide, til at matche den base, du kan lide. Det vil være mere som DIY din stol.

 

 


Hot Tags: marmor sofabord og slutborde, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engrossalg, køb, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like