Faux Marmor End Table

Minimalistisk møbel metal top runde faux marmor ende bord Produkt beskrivelse Her er vores faux marmor ende bord. Dette runde kaffebordssæt er velegnet til lejligheder, hjem eller kontorer. Designet kan godt rumme en række tilbehør eller ting, såsom din bærbare computer, magasiner, ...

Produktdetaljer

Minimalistisk møbel metalplade runde faux marmor ende bord

Produkt beskrivelse

Her er vores faux marmor ende bord. Dette runde kaffebordssæt er velegnet til lejligheder, hjem eller kontorer. Designet kan godt rumme en række tilbehør eller ting, såsom din bærbare computer, magasiner, bøger, fjernbetjening eller andre ting. Bordben er lavet i naturlig marmor, den er robust og holdbar i brug. Den glatte overflade gør det lettere for dig at rengøre. Pletterne på bordet kan rengøres hurtigt, hvilket reducerer din bekymring, og det er let at samle. Med et smukt forenklet udseende, hvad venter du på? Don' tøv ikke med at bringe det hjem!

produktnavn

Minimalistisk møbel metalplade runde faux marmor ende bord

Varenummer

JGCT062, JGST062

Hovedmateriale

marmorplade + base af massivt kulstofstål / FRP

Tilgængelig marmorfarve

Carrara marmor, sort sølvdrage

Bordstørrelse

Φ40 * H45cm, marmorΦ20cm; / Φ72 * H35cm, marmorΦ25cm;

Φ45 * H55cm, marmorΦ20cm; / Eller tilpasset størrelse

Farve på metalplade

Guld, sort, sølv, rose gylden

MOQ:

10 STK

Betaling

T / T: 30% depositum før produktion, 70% før levering

Leveringstid

15-20 dage efter betaling inden afsendelse

Generel brug

stue, soveværelse, hotel, mødelokale

Produktoplysninger

Kundefeedback

Virksomhedsoplysninger

Jaygar Furniture Co., Ltd. er beliggende i Foshan, en berømt charmerende by i Kina. Det er vuggen for mange store virksomheder og mærker. Virksomheden har et moderne standardværksted på titusinder af kvadratmeter med en årlig produktionskapacitet på mere end 200.000 stk. Møbler, spiseborde og stole, faux marmor endebord, sofasæt. Ved at tage ergonomi som produktoptimeringsproduktionskoncept skaber virksomheden behagelige kontor- og offentlige miljøer for samfundet. Produkterne sælges over hele landet, og udenrigshandel dækker Mellemøsten, Rusland og andre steder. Det bringer en følelse af respekt og mode til kunderne og har et mangeårigt ry for ekspertise.

Hot Tags: endebord af faux marmor, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, køb, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like