Træ spisestue bordsæt

Bordet er lavet af Grade E1 Density Plate, miljøvenlig og lugtfri. Med grøn åben maling, der fastholder tekstur af træ.

Produktdetaljer

Bordet er lavet af Grade E1 Density Plate, miljøvenlig og lugtfri. Med grøn åben maling, der fastholder tekstur af træ. Og tykkelsen er tæt på 40 mm, den er meget tung. Tilføjelsen af den massive rustfrit stålbase vil være mere stabil og holdbar, sæt smukke og praktiske i en helhed.

produktnavn

Mdf finer top børstet rustfrit stål ben træ spisestue bord sæt

Varenummer

JGT316O

Hovedmateriale

Malet solid rustfrit stål ben + MDF med finér top

Tilgængelige materialer

MDF med finer, Massivt asketræ og naturlig marmorplade mv

Træfarveindstillinger

Naturlig eg / Valnød / Mørk valnød

Størrelsesvalg

140 * 80 * 75/160 * 90 * 75/180 * 95 * 75cm

Ctn og Cbm

0,25 / 0,31 / 0,37 cbm (1 stk / 2 tn)

Ansøgning

Restaurant, hjem, hotel, bryllupsfest, udlejning og så videre

MOQ

2 sæt


Produktstørrelse

large wooden tables for sale


Produktdetaljer

2wooden table dining

wooden dining table set designs


Vi er gode til at gøre produkterne fine og gode. Du kan se alle detaljer i vores produkter, som er meget forsigtige og smukke, så hver møbel selv er ikke kun en daglig fornødenhed, men også et håndværk.

Scene og spisestueVirksomhedsoplysninger

JACGAR FUNITURE er en af de førende virksomheder inden for fremstilling af træ spisebordsstole, træ spisestole, rundt sofabord, sofa bord bord design mv, som blev etableret i 2005. JACGAR kommer fra kinesisk ZHIJIA, hvilket betyder at opbygge vores eget hjem. I dag er vi en udsøgt møbler virksomhed, der beskæftiger sig med design, udvikling, produktion marketing og service. Vi arbejder hårdt for at sikre, at alle vores produkter er fremstillet af højeste kvalitetsstandard fra de bedste materialer. Som følge af vores succes sender vi nu en stigende mængde møbler stykker overalt i hele verden hver uge, og vores liste over tilfredse kunder vokser om dagen.


Hvorfor vælge os
1. Vi tilbyder one-stop indkøbs- og eksporttjenester til udenlandske købere, der har brug for at købe noget fra Kina, hovedsagelig i møbler og boligindretning.
2. Ikke alene kan vi være dit første valg på grund af vores fremragende geografiske position, men garanterer også produkter af høj kvalitet med konkurrencedygtige priser.
3. På grund af videnskabelig ledelsesfilosofi har vores medarbejdere rigelig erfaring inden for udenrigshandel, så vi kan tilbyde de mest professionelle tjenester.

image017

Hot Tags: træ spisestue bordsæt, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, køb, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like