Solid Hardwood Spisebord

Den massive hårdttræ spisebord er lavet af et massivt træ, der bruger det nordamerikanske asketræ. Med grøn åben maling, der fastholder tekstur af træ, sæt smukke og praktiske i en helhed.

Produktdetaljer

Den massive hårdttræ spisebord er lavet af et massivt træ, der bruger det nordamerikanske asketræ. Med grøn åben maling, der fastholder tekstur af træ, sæt smukke og praktiske i en helhed. Og det vedtager traditionel mortise og tenon teknologi for at sikre begge ender og forhindre overflade deformation.


produktnavn

Hjemme møbler massivt hårdttræ spisebord og stole til spisestue

Varenummer

JGT317W

Hovedmateriale

Et massivt træ

Tilgængelige materialer

MDF med finer, massivt asketræ og sort valnødtræ mv

Træfarveindstillinger

Naturlig eg / Valnød / Mørk valnød

Størrelsesvalg

56 * 32 * 30 & "/ 64 * 36 * 30 &" / 72 * 36 * 30" tommer

Ctn og Cbm

0,20 / 0,22 / 0,25 cbm (1 stk / 2 tn)

Ansøgning

Restaurant, hjem, hotel, udlejning og så videre

Håndværk

Mortise & Tenon fælles struktur, miljøbeskyttelse maling

Stil

Nordiske møbler


Produktstørrelse

køkkenbord


Produktdetaljer

3wood spisebord


spisestue borde


spisebord


Sammenlignet med andre slags træmaterialer er møblerne af massivt træmateriale mere pålidelige for forbrugerne. Især for miljøbeskyttelse er sikkerheden af massivt træmaterialer højere, så forbrugerne køber mere. Blandt dem er køb af solidt hårdt træ spisebord det største. Sammenlignet med nogle specielle bordplader som marmor tager træmøbler længere tid at bruge, og farven bliver mere charmerende med længden af tiden, især for familier med stort opholdsstue. Bordet med massivt træmateriale ser mere gradvist ud.


Applikationsscenario

antikke træbord


lys træbord og stole


Virksomhedsoplysninger

Jacgar Funiture er en af de førende virksomheder inden for fremstilling af valnød spisebord, træ café bord og stole, fløjl bar stole, polstret fæces, 65 tommer hjørne tv stativ, læder sovesofa osv., Vores fabrik har langsigtet opbevaring af halvfabrikata for at imødekomme kundernes presserende behov. Vi har bestået certificeringer mod ISO 9 0 0 1, ISO 1 4 0 0 1. Derudover har vores konkurrencedygtige priser og fremragende service hjulpet os med at skelne os fra vores konkurrenter.

image015


Pakning og indlæsning

image017


Ofte stillede spørgsmål
Q1. Kan jeg besøge din fabrik?

A1. Sikker på, vi har vores fabrik i foshan, Kina. Hvis du vil besøge vores fabrik, bedes du kontakte os for at lave en aftale. Vi kan arrangere chaufføren til at hente dig rundt.


Q2. Har du lagerprodukter?

A2. Ja, for nogle normale stilarter har vi på lager.


Q3. Kan du producere efter prøverne?
A3. Ja, vi kan producere ved dine prøver, men frist for alle vi skal bekræfte overfladen og størrelsen, om vi kan producere.
Hot Tags: massivt hårdttræ spisebord, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, køb, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like