Long Wood Spisebord

Dette lange træ spisebord er ikke kun et praktisk spisebord, men kan også være et skrivebord eller computer skrivebord derhjemme. Det unikke design og form gør dit spisebord til mode, kort men ikke enkel.

Produktdetaljer

Dette lange træ spisebord er ikke kun et praktisk spisebord, men kan også være et skrivebord eller computer skrivebord derhjemme. Det unikke design og form gør dit spisebord til mode, kort men ikke enkel. Med egetræsoverflade over bordet, varm måltidstid, lukker afstanden mellem familiemedlemmer og nyd hvert måltid i fred og stabilitet.


produktnavn

Moderne langtant spisebord match 8 stole massivt træmøbler

Model nummer

JGT301O

Hovedmateriale

Massiv asketræramme + MDF med finérplade

Tilgængelige materialer

MDF med finer, Massivt asketræ, Nordamerikansk sort valnødtræ

Træfarve

Naturlig eg / Hvid / Valnød / Sort / Sort valnød

Størrelsesvalg

56 * 32 * 30 "/ 64 * 32 * 30" / 72 * 36 * 30 "tommer

Ctn Størrelse og Cbm

0,15 / 0,2 / 0,32 cbm (1 stk / 2 tn)

Betalingsbetingelser

30% som depositum ved T / T på forhånd, 70% saldo før levering


Produktstørrelse

solid wood tables for sale

ProduktdetaljerDet naturlige træfarvede spisebord er meget enkelt, og hvis det er parret med en hvidgrøn stol, det ser ud til at være levende. Det naturlige træfarvede, lange træbord har en naturlig følelse, så en rimelig og enkel stue kan få folk til at opleve et behageligt og udsøgt liv i en glad rytme og få en anden form for frihed.

wood furniture dining tableMangfoldig spisestue stil samt et udvalg af læder- og kludprøver at vælge imellem, kan du vælge dit yndlingsbord og stol efter din dekorationsstil.

Vores fabrik

workshop


Vores fabrik har et areal på 18.000 kvadratmeter. Vi har købt et parti af nye importerede maskiner. Vi har en komplet produktionslinje, der kan imødekomme de fleste af vores kunders behov. For vores daglige produkter har vi regelmæssige planlægningsprogrammer, hvilket vil forkorte vores leveringstid meget.

2

Hot Tags: lang træ spisebord, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, køb, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like