Rundt marmorbord

Sort metal x form krydsben karbonstål rundt marmorbord Produktbeskrivelse Smag levetid, startende fra et spisebord, vores runde marmorbord er det bedste valg. Den vægtbærende bundplade er fortykket for at undgå friktion mellem marmor og rustfrit stålramme, der i høj grad ...

Produktdetaljer

Sort metal x form krydsben karbonstål rundt marmorbord

 

Produkt beskrivelse

Smag livet, startende fra et spisebord, vores runde marmorbord er det bedste valg. Den vægtbærende bundplade fortykes for at undgå friktion mellem marmor og rustfrit stålramme, hvilket i høj grad øger holdbarheden og gør den mere stabil og solid. Designet af tredimensionel mekanik rystes den faste understøtning ikke, holdbar, og belastningen er mere end 300 kg. Vi understøtter også tilpasning af marmorfarver og bordplader.

 

produktnavn

Sort metal x form krydsben karbonstål rundt marmorbord

Model nummer

JGT130R

Hovedmateriale

Karbonstålunderlag + naturlig kararra marmor top / sort marmor top

Størrelsesvalg

Runde: Φ120 * 75 / Φ130 * 75 / Φ135 * 75cm

Ctn-størrelse og Cbm

0,56 / 0,58 / 0,6 cbm (1stk / 2ctn)

Anvendelse

Køkken, Hotel, Restaurant

Betalingsbetingelser

30% depositum ved T / T på forhånd, 70% balance før levering

FOB-port

Foshan / Guangzhou / Shenzhen

 

Produktdetaljer

marble top round dining table

round marble table top

round marble table

 

Kunde feedback

marble top round kitchen table

marble top kitchen table

 

Værksted

metal chair facory

Packing

loading


Om os:

Jaygar Furniture Co., Ltd er en førende producent og vi har base i Longjiang by, Foshan by, China.We producerer trestol, loungestol, stålstol, træborde, rundt marmorbord, barkrakker til hotel banket balsal, restauranter, caféer , barer, pubber, natklubber, kantine, universiteter, colleges, golfklubber, konferencelokale, plejehjem, bryllup og arrangement.

 

Vi har avanceret produktionsteknikker og udstyr, værksted med høj kapacitet. Konkurrencedygtige priser og fremragende service med et godt omdømme på markedet. Med mere end 10 års fremstillingserfaring arbejder vi med 5-stjernet brandhotel, interiørdesignfirma og hotelejer, vores produkter er solgt til Japan, Korea, Holland, Singapore, Mellemøsten, Nordamerika, Sydamerika, Europa, Afrika, Hong Kong, Macao, Taiwan-området og mange store byer på det kinesiske fastland.

 

 

 

Hot Tags: rund marmorbord, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engrossalg, køb, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like