Marmor Top Rektangulært spisebord

Dette marmorplade rektangulære spisebord leveres med højtydende bund af massivt asketræ og blank sort marmor, som er pålidelig til langvarig brug. Udstyret med mode og cool design, vil det tilføje et strejf af elegance til dit hjem, hvilket giver en vidunderlig oplevelse til måltidet.

Produktdetaljer

Produktfunktion:

Dette rektangulære spisebord i marmorplade giver plads nok, hvilket kan være et ideelt rektangel spisebord til 6-8 personer.

Den fremragende hårdhedsmarmor med en tykkelse på 15 mm er mindre tilbøjelige til at blive brudt.

Der er forskellige slags farveindstillinger for at få et bedre valg.


Produkt beskrivelse:

Dette rektangulære spisebord i marmorplade leveres med højtydende bund af massivt asketræ og blank sort top, som er pålidelig til langvarig brug. Udstyret med mode og cool design, tilføjer det et strejf af elegance til dit hjem og giver dermed en vidunderlig oplevelse til måltidet. Bordbenene er forbundet med fremragende samlinger, og den vandrette søjle i midten af ​​stolen forbedrer stabiliteten. Sammenlignet med almindeligt bord på markedet kombinerer disse borde moderne design med klassisk komfort, og det smukke og glatte udseende ser godt ud. På grund af den korrekte størrelse og lette vægt er den velegnet til små rum, især til små værelser eller lejligheder.


produktnavn

Moderne rektangulært spisebord i granitmarmor

Varenr

JGT315M

Overordnet struktur

Ben af ​​massivt træ + blank sort marmorplade

Tilgængelige materialer

MDF med finer, massivt træ og naturlig marmorplade osv

Træfarvemuligheder

Naturlig eg / hvid / sort / mørk valnød

Valg af størrelse

120 * 75 * 75/140 * 80 * 75/160 * 90 * 75/180 * 95 * 75/210 * 100 * 75 cm

Ctn og Cbm

0.25 / 0.31 / 0.37 / 0.41 / 0.47cbm (1 stk / 2ctn)

MOQ5 stykker, fleksibel ordremængde kan accepteres
Betalingsbetingelser30% på forhånd for depositum, 70% balance før læsning

Ansøgning

Hotel, Restaurant, Lejlighed, Spiseplads til hjemmet


Produktstørrelse

italian marble table

Produktoplysninger


Vores fabriks sort marmor spisebord, Black Silver Dragon, på grund af sin sorte og hvide, smukke form, elegante og luksuriøse, har en høj påskønnelsesværdi, så det er blevet anerkendt af professionelle myndigheder og industriinsidere som det ideelle materiale til forskellige moderne bygninger og luksus boligindretning. Pls velkommen til forespørgsel efter vores tilpassede marmor top rektangulære spisebord.


wood table leg


Collocation Style


Godt bord. Jeg anbefaler, at du går til www.jaygarfurniture.com net. Der er mange stilarter, og prisen er billig. Jeg købte min af dem. Det' s tusindvis af yuan billigere end indkøbscentret. Jeg håber du kan lide det.


Hot Tags: marmor top rektangulært spisebord, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, køb, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

Du kan også lide