Marmor bord med sorte ben

Nyeste italienske marmor bord med sorte ben stål base hotel møbler rektangulære tabel Produktbeskrivelse Jeg plejede at tro, at al mad skal findes udenfor, men efter at have oplevet alle former for middag datoer, hvad jeg savner mest er tid til at spise middag med min familie. Hvis du vil have en god...

Produktdetaljer

Nyeste italienske marmor bord med sorte ben stål base hotel møbler rektangulære bord

 

Produktbeskrivelse

Jeg plejede at tro, at al mad skal findes udenfor, men efter at have oplevet alle former for middag datoer, hvad jeg savner mest er tid til at spise middag med min familie. Hvis du vil have et godt måltid til hele familien, er et luksuriøst marmorbord med sorte ben og stole uundværlige. Spisebordet er lavet af marmor af høj kvalitet, med klar tekstur, hård og slidstærk og tekstur. Rustfrit stål plating metal fødder er mere stabile. De fire sider af spisebordet er afrundede og polerede, hvilket gør det mere pålideligt at bruge.

 

Produktnavn

Nyeste italienske marmor bord med sorte ben stål base hotel møbler rektangulære bord

Modelnummer

JGT065

Hovedmateriale

Rustfrit stål + Italiensk Carrara/Sort marmortop/Skifersten

Metalfarve

Sølv, Guld, Sort

Valg af størrelse

140x80x75cm, 160x85x75cm, 180x90x75cm, 210x100x75cm

Moq

5 stykker

Brug

Stue, Spisestue, Hotel, Lejlighed, Hal

Betalingsbetingelser

TT: 30% som depositum på forhånd, 70% balance før levering

Leveringstid

Om 20-30 dage efter modtagelse af depositum

Service

OEM / ODM brugerdefineret farve / design / materiale

 

Produktoplysninger

 

Kundefeedback

 

Faq:

Q1: Kan jeg bestille en prøve marmor bord med sorte ben?

A: Ja, vi gør prøver ordrer til visse kunder. Men vi mener, at leveringsomkostningerne er meget dyre, hvis du har container lastning i Kina andet sted, kan vi sende prøven til lastning sted.

 

Q2: Hvad er forsendelsesomkostningerne?

A: Alle hjemmeside pris vil ikke inklusive nogen forsendelsesomkostninger, tax.etc. Da møblerne er uregelmæssige produkter. Vi foretrækker at citere dig alle produkter i separate forsendelsesomkostninger. Vi vil gerne kende din destinationshavn eller en påseliget adresse. DDU eller DDP shipping service er også på arbejde.

 

Q3: Hvilket materiale bruger du?

A: Sofaer og liggestole, vi bruger den gode kvalitet stof, ko læder og PU, indeni er høj tæthed svamp, med poleret træramme, massivt træ ben eller rustfrit stål ben.

B. Spisesæt, tv-skab, skænk, sofabord: massivt træ, marmor, MDF, rustfrit stål. Det er efter forskellige elementer, kan du bede vores salg for detaljer.

 


Hot Tags: marmor bord med sorte ben, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, købe, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like