Marmor spisebord og stole

Nordisk luksus stil spisestue møbler rustfrit stål marmor spisebord og stole Produktbeskrivelse Post-moderne lys luksus stue møbler, marmor spisebord og stole. Lidt mere detaljeret, livet er mere bevidst. Det vedtager naturlig marmor, klar tekstur, smuk og...

Produktdetaljer

Nordisk luksus stil spisestue møbler rustfrit stål marmor spisebord og stole

 

Produktbeskrivelse

Post-moderne lys luksus stue møbler, marmor spisebord og stole. Lidt mere detaljeret, livet er mere bevidst. Det vedtager naturlig marmor, klar tekstur, smuk og moderigtigt, høj værdi og høj kvalitet. Bordpladen er dækket med harpiks beskyttende lag, sikker og strålingsfri, slidstærk og ridsefast. Overfladen er sort sprængt for effektivt at forhindre rust. Styrforstærke den bærende bundplade for at forhindre marmorbordpladen i direkte at gnide mod metalrammen, som er mere stabil og holdbar. Den afrundede kant er designet til antikollision, hjørnerne er afrundede og polerede, og sikkerhedsbuen er designet til at beskytte din families sikkerhed.

    

Produktnavn

Nordisk luksus stil spisestue møbler rustfrit stål marmor spisebord og stole

Modelnummer

JGT045C

Hovedmateriale

Solid carbon stål base + italiensk Carrara / Sort marmor top / Skifer

Tilgængelige materialer

MDF med finer, massivt asketræ, naturlig marmor, skifersten

Træ farve

Naturlig eg/ Hvid/ Sort/ Mørk valnød/Naturlig marmor

Valg af størrelse

1800*900*750 / 2000*950*750 / 2100*1000*750MM

MOQ

5SK

Pakke

5 lag bølgepap karton (solidwood ramme udpakning til rådighed)

Brug

Køkkenrum, Restaurant, Kantine

Betalingsbetingelser

T/T 30% depositum, 70% før forsendelse

 

Produktoplysninger

marble and metal dining table

marble and steel dining table

marble metal dining table 

Kundefeedback

marble and iron dining table

white marble table top dining table 

Karakteristik af sort Marquina marmor

Black Marquina marmor er en sort tæt struktur marmor med hvide vener, og dens oprindelse er for det meste Guangxi og Hubei i Kina. Sort Marquina marmor har sort baggrund, god lysstyrke, hvidt mønster, holdbarhed, frostvæske, slidstyrke og hårdhed, som opfylder internationale standarder med hensyn til kvalitet indekser, og radioaktivitet indekser opfylder nationale klasse en standarder, ingen stråling til menneskelige krop, ingen forurening af miljøet, og produkterne kan nå nationale eksportstandarder. Prisen på Black Marquina spiseborde er billigere, glossiness er også god, og det er mere almindeligt på markedet, og prisen er lav.


Firmaoplysninger

Jaygar er en producent af marmor spisebord hjem møbler med veludstyrede testfaciliteter og stærk teknisk kraft. Vores vigtigste elementer er marmor spisebord og stole, sofabord, tv-stand, buffet, blomsterstativ osv. Med en bred vifte, god kvalitet, rimelige priser og stilfulde design, er der mange oversea kunder importere vores varer til videresalg i deres oprindelige marked og med god feedback. Vores produkter er bredt anerkendt og betroet af brugerne og kan opfylde konstant skiftende økonomiske og sociale behov. Velkommen til at besøge vores fabrik.


 

Hot Tags: marmor spisebord og stole, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, købe, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like