Luksus marmor spisebord

Engros moderne vestlige restaurantmøbler marmorbord luksus marmor spisebord Produkt beskrivelse For at skabe et kvalitets spisemiljø for kunder. Vores luksuriøse marmor spisebord er meget velegnet. Italien hvid naturlig marmor, fin tekstur, klare linjer, bunden af ​​...

Produktdetaljer

Engros moderne vestlige restaurantmøbler marmorbord luksus marmor spisebord

Produkt beskrivelse

For at skabe et kvalitets spisemiljø for kunderne. Vores luksuriøse marmor spisebord er meget velegnet. Italien hvid naturlig marmor, fin tekstur, klare linjer, bunden af ​​marmor mere støtte gulvet, sprede pres, solid og stabil, skal du ikke bekymre dig om marmorbrud. Alt stel af massivt træ, hårdt træ, uafhængig bærende, skal ikke bekymre dig om bordhældning. Overfladen er mere dækket med gennemsigtig harpiks, som er lige så varm som jade, nem at rengøre og uigennemtrængelig.

produktnavn

Engros moderne vestlige restaurantmøbler marmorbord luksus marmor spisebord

Varenummer

JGT315C

Hovedmateriale

Basis af massivt træ + top af naturlig marmor / skifersten

Tilgængelige materialer

MDF med finer, massivt asketræ, naturlig marmorplade, skifersten osv

Træfarvemuligheder

Naturlig eg / hvid / valnød / sort

Valg af størrelse

140 * 80 * 75/160 * 90 * 75/180 * 95 * 75/210 * 100 * 75 cm

MOQ

5 stykker, fleksibel ordremængde kan accepteres

Leveringstid

25-35 dage efter modtagelse af depositum

Betalingsbetingelser

T / T 30% depositum før produktion, 70% balance før læsning

Produktoplysninger

white marble top dining table set

marble top dining room table

Kunde feedback

marble top table and chairs

marble table and chair

marble living room table


Carrara marmor er en slags hvid marmor, der udvindes i Italien. Marmor er elsket af designere og ejere i materiale, mønster og finish. Det bruges i vid udstrækning til udsmykning af high-end hoteller, high-end villaer og high-end fritidssteder som spiseborde. Følelsen efter lægning har fugten af ​​jade, den elegante ånde, som om den var i Helligåndens palads.

Fordele: Carrara-marmor har karakteristika for vejrbestandighed, korrosionsbestandighed, holdbarhed, skønhed, harmoni og natur og er bredt lide af brugerne.


Firmaprofil

Jaygar Furniture er en fabrikant, der er professionel inden for design, produktion og salg af hjemmemøbler med veludstyrede testfaciliteter og stærk teknisk styrke. Med et bredt sortiment, god kvalitet, rimelige priser og stilfulde designs eksporteres vores luksuriøse marmor spisebordsprodukter med succes til over 26 lande og regioner sidste år. Vi byder nye og gamle kunder fra alle samfundslag velkommen til at kontakte os for fremtidige forretningsforhold og gensidig succes!

Hot Tags: luksus marmor spisebord, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, køb, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like