Italiensk keramisk spisebord

Levering til tiden bedste service moderne runde italienske keramiske spisebord Produkt Beskrivelse Importeret aske træ keramisk skifer rundbordssambord, kan vores runde bord gøres til en stor størrelse, selv om slægtninge og venner kommer på besøg, kan det også opfylde spisebehov mange mennesker. Bordpladen er...

Produktdetaljer

Levering til tiden bedste service moderne runde italienske keramiske spisebord

 

Produktbeskrivelse

Importeret aske træ keramisk skifer runde bord, kan vores runde bord gøres til en stor størrelse, selv om slægtninge og venner kommer på besøg, kan det også opfylde spisebehov mange mennesker. Bordpladen er en spiselig-grade rock board, som er miljøvenlig og harmløs, hård og slidstærk, let at rengøre, og enhver kniv vil ikke efterlade ridser på den. Og vi har flere skifer bordplader at vælge imellem, ikke får viklet ind i en farvetone. Bunden af det runde italienske keramiske spisebord er en massiv træramme, som støtter 3 eller 4 voksne.

 

Produktnavn

Levering til tiden bedste service moderne runde italienske keramiske spisebord

Modelnummer

JGT057

Hovedmateriale

Massiv aske træ base + MDF træ top / massivt træ top

Valg af størrelse

Φ120x75cm, Φ130x75cm, Φ135x75cm, Φ150x75cm

Træ farve

Sort, Hvid, Valnød, Mørk valnød, Eg, Røget sort osv.

Valg af marmor

Italiensk Carrara/Sort marmortop/Keramisk skifertop/Faux marmor

Moq

5 stykker

Brug

Køkken, Spisning, Hotel, Villia, Lejlighed, Vinkælder, Home Bar

Betalingsbetingelser

30% depositum TT på forhånd, saldoen før forsendelse

Leveringstid

Om 20-30 dage efter modtagelse af depositum

 

Produktoplysninger

 

Kundefeedback

 

Firmaoplysninger

Foshan Jaygar Furniture Co, Ltd er en af de førende professionelle møbelproducent beliggende i Guangdong. Nu er virksomheden vokset op som en integrationsvirksomhed, herunder møbelforskning og -udvikling, produktion, markedsføring og salg samt service. Mere end 10 års erfaring inden for møbelproduktion gør virksomheden til en high-end møbelproducent, være kvalificeret af ISO9001. På nuværende tidspunkt har virksomheden bygget 4 produktionsanlæg med 10000 kvm. Fra massivt træ værksted, sofa værksted, hot molding værksted, maleri og efterbehandling værksted, finer limning og trykning værksted, metal værksted, montage værksted, omkring 100 erfarne operatører gør produkt, som det samme som at gøre håndværk til din ordre. Vi fremstillede hele boligudstyr system med stue sofaer, borde, stole, skabe, runde italienske keramiske spisebord sæt, fritidsmøbler osv.

 

 

Hot Tags: italiensk keramisk spisebord, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, købe, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like