54 tommer rundt marmor spisebord

Spisestue møbler keramiske fliser top 54 tommer rundt marmor spisebord Produktbeskrivelse Designeren' s unikke indsigt og visdom har udtænkt et så smukt og stabilt 54 tommer rundt marmor spisebord, som er særlig iøjnefaldende. Basen er en geometrisk stel af massivt træ, aske ...

Produktdetaljer

Spisestue møbler keramiske fliser top 54 tommer rundt marmor spisebord

Produkt beskrivelse

Designeren&# 39s unikke indsigt og visdom har udtænkt et så smukt og stabilt 54 tommer rundt spisebord i marmor, som er særligt iøjnefaldende. Basen er en geometrisk stel af massivt træ, asketræ er stærkt og tykt og har en lang levetid. Bordpladen kan være lavet af massivt træ, og der er også nye materialer keramisk skifer at vælge imellem. Den keramiske skifer har den smukke struktur af naturlig marmor og er hårdere end marmor. Den kan også udstyres med en demonterings- og monteringsrotationsplade. Når der er et stort antal spisesteder, er designen af ​​den roterende plade praktisk for venner at spise og imødekomme de store familiers spisebehov.

produktnavn

Spisestue møbler keramiske fliser top 54 tommer rundt marmor spisebord

Model nummer

JGT057

Hovedmateriale

Basis af massivt ask + MDF-træplade / top af massivt træ

Valg af størrelse

Φ48 ”x30” tommer, Φ52 ”x30” tommer,

Φ54 ”x30” tommer, Φ60 ”x30” tommer,

Træfarve

Sort, hvid, valnød, mørk valnød, eg, røget sort osv

Marmorudvælgelse

Italiensk Carrara / Sort marmorplade / Keramisk skiferplade / Faux marmor

Moq

5 stk

Anvendelse

Køkken, spisestue, hotel, Villia, lejlighed, vinkælder, hjemmebar

Betalingsbetingelser

30% depositum TT på forhånd, balancen inden forsendelse

Leveringstid

Cirka 20-30 dage efter modtagelse af depositum

Produktoplysninger

Kunde feedback

FAQ:

Q1. Hvordan kan jeg få den 54 tommer runde marmor spisebord pris?

A1: Vi citerer normalt inden for 12 timer efter vi har modtaget din forespørgsel (undtagen weekend og helligdage). Hvis du er meget presserende for at få prisen, bedes du ringe til os på andre måder, så vi kan tilbyde dig et tilbud.

Q2. Kan vores firma fremstille tilpassede møbler?

A2: Ja, vi kan skræddersy møbler efter tegning og størrelse leveret af klienter. Materiale, stof, læderfarve kan ændres efter dine ønsker.

Q3. Kan du garantere dine produkter?

A3: Ja, vi garanterer din 100% tilfredshed med alle vores produkter. Vi har mere end 10 år' Erfarne medarbejdere til strengt at fremstille produkter tilbageholdelsesperiode på 1 år (bemærkninger: ikke-menneskelige sager), vi er certificeret af ISO9001-2008 certificering, god kvalitetsgaranti.


Hot Tags: 54 tommer rundt marmor spisebord, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, køb, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like