Træspisebord og 4 stole

Hjemmemøbler massivt aske træ spisebord og 4 stole Produktbeskrivelse Livet er for travlhed, hvilket efterlader os for trætte. Du har brug for en enkel livskvalitet. Et godt sæt spisebord i træ og 4 stole får dig til at vende tilbage til det enkle liv. Vores spisebord er designet med en omvendt ...

Produktdetaljer

Hjemme møbler massivt aske træ spisebord og 4 stole

 

Produkt beskrivelse

produktnavn

Hjemme møbler massivt aske træ spisebord og 4 stole

Spisebord

JGT034B

Tabelstørrelse

140 * 80 * 75cm; 160 * 80 * 75cm; 180 * 95 * 75cm;

Spisestol

JGC033; JGC017; JGC006; JGC007;

Stolstørrelse

43 * 60 * 86cm; 49 * 58 * 72cm; 57 * 54 * 86cm; 58 * 55 * 78cm;

Hovedmateriale

Massive woo ben + MDF med finér top / Massivt træ top

Tilgængelige materialer

MDF med finer, massivt træ

Træfarve

Naturlig eg / hvid / sort / mørk valnød

Køb af forslag

Tabel 140 * 80 * 75 cm med 4 stole; 160 * 90 * 75 med 4 stole; 180 * 95 * 75 cm med 6 stole;

Anbefales

Bryllup / Hotel / Banket / Hjem / Udendørs

Betalingsbetingelser

T / T 30% depositum, den afbalancerede skal betales før levering

 

Livet er for travlt og efterlader os for trætte. Du har brug for en enkel livskvalitet. Et godt sæt spisebord i træ og 4 stole får dig til at vende tilbage til det enkle liv. Vores spisebord er designet med en omvendt trapesformet struktur for en stabil belastning. De fire hjørner på bordpladen er designet til at være unikke og trendy og undgår den potentielle fare forårsaget af den rette vinkel på barnet. Åben spray, bevarer perfekt tekstur i asketræstruktur. Spiseborde og stole kan frit matche, med eller uden armlæn, klud, læder. Her er der spisestole, der passer til dig.

 

ProduktdetaljerKunde feedback

 

Træfarveprøver

wood swatches

 

Om os og vores fabrik

Foshan Jaygar Furniture Co., Ltd. er en professionel fremstilling af alle former for træplade og metal-træmøbler til over 12 år med veludstyrede testfaciliteter og fremragende teknisk styrke. Vi tilbyder træ spisebord og 4 stole, køkkenbarstol, metalstole, loungestole, klubstole, sektionssofaer osv. På grund af overlegen kvalitet og temmelig konkurrencedygtig pris er vores produkter meget populære og er blevet eksporteret til kunder fra hele verden verden og udbredt i familie, restaurant, hotel og mange andre kommercielle steder. Vores produkter kan tilfredsstille forskellige kunders specifikke og sociale krav og er vidt brugt og betroet af brugerne. Vi håber at etablere et langt forretningsforhold og opnå succes.


Det menneskelige samfund og livsstil ændrer sig konstant, nye møbelformer produceres kontinuerligt, skabelsen af ​​møbeldesign er uendelig vitalitet. Jaygar viderefører også moderne hardware stil kaffebord møbler, den gode kvalitet og god service er vores løfte! Vælg os, der gør dit hjem eller butik mere og mere farverigt!

 

 


Hot Tags: træ spisebord og 4 stole, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engros, købe, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like