Hvid marmor Top Spisebord Sæt

Italiensk hvid marmor top spisebord sæt 8 sæders med metal ben ProduktBeskrivelse Nordeuropa hvid marmor top spisebord sæt, sort og hvid kollision, mode og høj stil. Spisestolen kan placeres helt i bunden af bordet. Spisebordet er lavet af...

Produktdetaljer

Italiensk hvid marmor top spisebord sæt 8 personer med metal ben

 

Produktbeskrivelse

Produktnavn

Italiensk hvid marmor top spisebord sæt 8 personer med metal ben

Spisebord

JGT045

Spisestuestol

JGC06; JGC07;

Stolens størrelse

57*54*86cm; 58*55*78cm;

Køb Forslag

Tabel 160*90*75cm med 4 stole; 180*90*75cm med 4 stole; 210*95*75 med 6 stole;

Hovedmateriale

Carbon stål ben + Naturlig marmor top / Skifer top

Træ farve

Naturlig eg/ Hvid / Valnød / Sort / Sort valnød Fås

MOQ

5 sæt, fleksibel ordremængde kan accepteres

Betalingsbetingelser

T/T:30% depositum før produktion, 70% før levering

Tidsforløb

20-30 dage efter modtagne depositum

 

Nordeuropa hvid marmor top spisebord sæt, den sorte og hvide kollision, mode og høj stil. Spisestolen kan placeres helt i bunden af bordet. Spisebordet er lavet af naturlig carrara marmor og massivt kulstofstål, med stærk bæreevne, lang levetid, det er smukt og praktisk. Vi vil polere kanter og hjørner af marmor med omvendt bue. Du skal ikke bekymre dig om kollision. Hjælpe dig med at tage sig af din familie. Forskellige spisestuestole kan matches for at opfylde dine forskellige behov.

    

Produktoplysninger


Kundefeedback

 

Marmor Pakning

Packing 

Marmor Farveprøver

marble dining table and chairs 

Vores fordele

1.Customized design er tilgængelig.

2.Sample orden hvid marmor top spisebord sæt er tilgængelig.

3.Vi vil svare dig for din forespørgsel i 24 timer.

4.After shipping, vil vi spore produkterne for dig en gang om ugen, indtil du får produkterne. Vi værdsætter alle feed-backs fra kunder. Hvis du har spørgsmål om problemet, kontakt med os, vil vi tilbyde gode løsninger til dig.


Om os

Shunde District of Foshan City, Jaygar Furniture Co, Ltd er en produktion og forarbejdning, og butikken netværk platform salg som en af specialiserede virksomheder. Det er hovedsageligt beskæftiger sig med forskning, udvikling af høj kvalitet sofabord, skab, hjørne bord, andre stue serie produkter. Vores produkter er meget solgte i indenlandske og udenlandske marked. Med en dyb forståelse af branchen, vores designede og fremstillede møbler er blevet udbredt i andre offentlige steder, lejligheder og familie rum. Med hensyn til kvalitet og pris vinde kundens favør.


Om forsendelse

1.Our pris er kun for FOB, ikke hjemmeadresse. Hvis du ønsker at levere varer hjem, så kontakt os og vi vil hjælpe dig med at finde en logistikvirksomhed.

2.As møblerne har stor volumen, vi kommer til at transportere det med vand til din havn, som tæt på din by.

3.Welcome at kontakte vores online sælger, hvis du ønsker at vide detaljerne shipping fragt.

Kvalitet er vores kultur. Vi lægger stor vægt på kvalitetskontrol fra råvarer til forsendelse. Vores fabrik har bestået ISO9001, ISO14001, SGS certificering.

Hvis du ikke har agent i Kina, kan vi arrangere varer fra CN til din havn. Alt du skal gøre bare finde en toldmæglere til at gøre fortoldning og indsamle varer.

Vi tager ærlig, tillid og oprigtig i hånd for at gøre hver af vores partnere tilfredse, Vi byder dig og dit team velkommen til enhver tid. Vi er her. Vi er professionelle team.
Hot Tags: hvid marmor top spisebord sæt, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, købe, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like