Sort marmor spisebordssæt

Original design lejlighedsmøbler sort marmor spisebord sæt Produkt beskrivelse Fra et sæt sort marmor spisebord sæt, lås din livsstil, den elegante skønhed ved kollisionen af ​​det nye materialeskifer og asketræ, og spisestolen kan placeres ved bunden af ​​...

Produktdetaljer

Original design lejlighedsmøbler sort marmor spisebord sæt

 

Produkt beskrivelse

produktnavn

Original design lejlighedsmøbler sort marmor spisebord sæt

Spisebord

JGT315M

Tabelstørrelse

140 * 80 * 75cm; 160 * 90 * 75cm; 180 * 95 * 75cm; 210 * 100 * 75cm;

Spisestol

JGC006; JGC007; JGC017; JGC018;

Stolstørrelse

57 * 54 * 86cm; 58 * 55 * 78cm; 49 * 58 * 72cm; 56 * 56,5 * 72cm;

Hovedmateriale

Ben i massivt træ + Natur marmor top / Slate marmor top

Træfarve

Naturlig eg / hvid / sort / mørk valnød

Køb af forslag

Størrelse 140 * 80 * 75 cm med 4 stole; 160 * 90 * 75 med 4 stole; 180 * 95 * 75 cm med 6 stole; 210 * 100 * 75 med 8 stole;

Betalingsbetingelser

T / T 30% som depositum, balance før forsendelse

Garanti

To års garanti mod normal brug af vores produkt

MOQ

5 sæt

 

Start fra et sæt spisebordssæt af sort marmor, lås din livsstil, den elegante skønhed ved sammenstødet af det nye materialeskifer og asketræ, og spisestolen kan placeres i bunden af ​​bordet. Spisebord med stenskifer kan forbedre dit hjemmekvalitet. Hvert spisebord med stenskifer er værd at samle og eje. Bunden af ​​spisebordet er en fod i massivt træ lavet af asketræ. Gennem den mekaniske udformning af Y-formet lukning og tønneforbindelse er bordet stabilt i spænding, fire hjørner er fast understøttet og deformeres ikke eller ryster.

 

ProduktdetaljerKunde feedback

 

Bordplade Farveprøver

marble dining table top

 

Træfarveprøver

wood swatches


Virksomhedsoplysninger

Foshan Jaygar Furniture Co., Limited. Er et integrativ, der får produktionsmarkedsføring og nyt produktudvikling som en hel operation, der er specialiseret i møbelproduktion og salg i mere end 10 år. Med fire store møbelserier: Stue sofa, køkkenborde og stole og sort marmor spisebord sæt tilbehør osv. Kvalitet, tjenester, innovationer er prioriteret i vores arbejde, skabe beroligende produkter til kunderne, opbygge et velkendt brand i Kinas er vores overbevisning. I vores opførsel skal vi være generøse, oprigtige, alvorlige og høflige, skridt for skridt for at vokse, det er også vores engagement i vores harmoniske samfund. Velkommen til at besøge vores fabrik og ser frem til at etablere gode og langsigtede forhold til jer alle.

 

Ofte stillede spørgsmål

Q1: Accepterer du inspektion fra tredjepart?

A1: Ja. Vi har vores interne QC til at tjekke fra materiale, inline, formontering, emballering. Og vi glæder os over kundens egen QC eller tredjeparts QC-inspektioner også.


Q2: Hvad er din mindste ordremængde?

A2: Vi har detaljeret MOQ for hver vare. Men vi accepterer også prøven og LCL-ordren. Hvis mængden af ​​en enkelt vare ikke kan nå MOQ, skal prisen være prøvepris.

 Hot Tags: sort marmor spisebord sæt, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engros, købe, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like