Stabelbare spisestole

Moderne højrygg spisestol læder luksus stables spisestole Produkt Beskrivelse Den enkle form på vores spisestol er ikke begrænset af scenen og er ikke begrænset til den konventionelle restaurant. Det kan bruges som en barstol i hotellets restaurant og som et kreativt møbel til ...

Produktdetaljer

Moderne højrygg spisestol læder luksus stabelbare spisestole

Produkt beskrivelse

Den enkle form på vores spisestol er ikke begrænset af scenen og er ikke begrænset til den konventionelle restaurant. Det kan bruges som en barstol i hotellets restaurant og som et kreativt møbel til at opgradere flere niveauer for dig. Spisestolens læder er kun syet med hånden for at sikre spisestolens generelle skønhed. Vi bruger et helt stykke læder til at indpakke stolens ramme. Stolens rygdesign er i overensstemmelse med designet til den menneskelige lændehvirvelsøjle, lindrer menneskeligt pres og korrigerer siddestillingen, hvilket kan give dig mere intim beskyttelse. Målingen af ​​bagsiden af ​​de stabelbare spisestole kan ikke kun reducere trykket på lændenryggen, men også styrke stolens stabilitet ved at vise forskellige kreative møbler.

produktnavn

Moderne højrygg spisestol læder luksus stabelbare spisestole

Varenummer

JGC075

Hovedmateriale

Ben af ​​massivt kulstofstål + Faux læder

Tilgængelig benfarve

Sort, guld, roseguld

Stof / PU-farve

Sort, hvid, rød, grøn, blå, gul, orange osv

Størrelse

L46 * W45 * H81cm; SH45cm;

Ctn og Cbm

0,28 cm3 (2 stk / ctn);

MOQ

20 stykker

Betalingsbetingelser

T / T, 30% depositum, 70% før forsendelse, L / C, Western Union

Leveringstidspunkt

Cirka 15-30 dage efter modtagelse af depositum

Produktdetaljer

Kunde feedback

Firmaprofil

Foshan Jaygar Furniture Co., Ltd. er beliggende i Foshan City, Guangdong-provinsen, Kina' s møbelmærke center. Er en samling af forskning og udvikling, produktion, salg og service inden for en integreret møbelforretning, produkter inkluderer hardware, bord, software og andre større kategorier, Foshan er den hurtigst voksende stue, et af restaurantmøbelmærkerne. Produkter, der overholder GG-kvoten; giver dig et hjem med kærlighed, GG-quot; designkonceptet kombineret med de nuværende internationale mest populære og enkle modedesignelementer gennem den unikke form af strukturen skitseret enkle produktlinjer, stue møbler til et meget kunstnerisk boligareal. Produkter fra design til produktion og oplagringslogistik alle aspekter af lagene med professionel kvalitetskontrol, sofabord, tv-skab, spisebord, stabelbare spisestole, sofa og andre softwareprodukter er solgt til mere end 30 lande og regioner over hele verden. Efter mange års hårdt arbejde og innovation, som nu har en meget stærk forretningsstyrke, ser vi frem til at arbejde sammen med nye og gamle kunder i ind-og udland for at arbejde sammen om at skabe en mere strålende morgen.


Hot Tags: stabelbare spisestole, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engros, købe, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

Du kan også lide