Metalstablingstole

Elegant arrangement og banket spisestol metalstablingstole Produktbeskrivelse Sædepuden på spisestolen er lavet af miljøvenligt regenereret læder, som er slidstærk og let at rengøre. Spisestolen er lavet af stålstolramme af kulstofstål. Stolen af ​​metalstol ...

Produktdetaljer

Elegant arrangementstol og stole til spisestol i metal

Produkt beskrivelse

Sædepuden til spisestolen er lavet af miljøvenligt regenereret læder, som er slidstærk og let at rengøre. Spisestolen er lavet af stålstolramme af kulstofstål. Stolen i metal vedtager sandblæsningsteknologi. Det færdige produkt er slidstærkt og korrosionsbestandigt og viser den visuelle fornemmelse af matpartikler, der svarer til siddefladen. Reflektere bedre strukturen på dette sæde, ikke så meget et sæde som et kunstværk. Lav nøgle og stabil mattekstur, der bruges til at se lysene udenfor, nu synes flere og flere mennesker at vælge matte metalstabelmøbler, rolig atmosfære, fuld af kunstnerisk stil.

produktnavn

Elegant arrangementstol og stole til spisestol i metal

Varenummer

JGC075

Hovedmateriale

Ben af ​​massivt kulstofstål + Faux læder

Tilgængelig benfarve

Sort, guld, roseguld

Stof / PU-farve

Sort, hvid, rød, grøn, blå, gul, orange osv

Størrelse

L46 * W45 * H81cm; SH45cm;

Ctn og Cbm

0,28 cm3 (2 stk / ctn);

MOQ

20 stykker

Betalingsbetingelser

T / T, 30% depositum, 70% før forsendelse, L / C, Western Union

Emballeringsdetaljer

Standard eksportpakke. Vi kan udføre pakken efter kundebehov

Anvendelse

Hotel / spisestue / restaurant / begivenheder / café osv

Produktdetaljer

Kunde feedback

Ofte stillede spørgsmål:

1.Hvad' er dine vigtigste produkter?

Indendørs møbler er de vigtigste produkter i vores virksomhed. Vi kan levere de nyeste designs eller specialfremstillede produkter. Specialitet: mid-high end enhed, vi producerer hotel / restaurant / spisestue stol, bord og sofastol, bar stod og så videre.

2.Hvad er dine metalstabelstole MOQ'er?

Normalt er MOQ 20 pc under normalt design og tilgængeligt materiale. For yderligere design eller tilpasset lavet, skal du diskutere yderligere.

3. Jeg' vil jeg gerne købe stakestole i ét stykke, er det muligt?

Det' s ok! Vi leverer en til prøve brug. Normalt vil vi opkræve 3 gange prøvegebyr. Når køberen afgiver en bulkordre til os, returnerer vi det ekstra prøvegebyr til køberen. Hvis vi til personlig brug kan gøre forhandlerbestillingen, men prisbetingelserne skal være ab fabrik, kan vi arrangere levering med lastbil eller med kurer under fragtindsamling.
Hot Tags: stakestole i metal, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engros, købe, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like