Metalramme spisestuestole

Moderne stof lænestol stue arm metal ramme spisestue stole Produktbeskrivelse For at vente for dig at have en rolig tænkning, kan nyde, slappe fritid eksklusiv plads. Du har brug for en behagelig metalramme spisestuestole. Puden af stolen er moderat i hårdhed og blødhed,...

Produktdetaljer

Moderne stof lænestol stue arm metal ramme spisestue stole

 

Produktbeskrivelse

For at vente for dig at have en rolig tænkning, kan nyde, slappe af fritid eksklusive plads. Du har brug for en behagelig metalramme spisestuestole. Puden af stolen er moderat i hårdhed og blødhed, hvilket gør du føler dig godt tilpas. Komfortabel bue kant, slip låret og muskeltryk, beskytte balder. Den glatte bindingsteknologi gør sædetasken fyldigere. Sædet og metalfoden er problemfrit forbundet, idet der tages hensyn til stabilitet og skønhed. Stolen rammen vedtager jern stol mund design, som er fast og solid. Overfladen behandles med sandblæsningskulstof, rustfast og oxideringsbevis. Den overordnede linje er ren og pæn. Træet er tungt og metallet er udsøgt.

 

Produktnavn

Moderne stof lænestol stue arm metal ramme spisestue stole

Varenummer

JGC076, JGC077

Hovedmateriale

Jernben + PU læder / Stof + Stereotyp svamp

Tilgængelig stålfarve

Luksus guld / Rose guld / Sølv / Sort

Polstring materiale

Stof / Læder valgfri

Stol størrelse

Uden arm: L52*W58*H79cm;SH43cm

Med arm: L56*W58*H79cm;SH43cm

Ctn og Cbm

0.35cbm (1 stk/ctn; 2 stk/ctn; )

Vægt

11,2 kg/ctn

MOQ (MOQ)

20 STK.

Program

Hjem, restaurant, spisestue, kontorstol og så videre

Leveringstid

15 ~ 35 dage efter betaling modtaget og detaljer bekræftet

 

Produktoplysninger

 

Programscenarie

 

Virksomhedsoplysninger

Vi er en over 15 år professionel metalramme spisestuestole, spiseborde, sofaborde, barstole og hotel møbler leverandør. Amerika, Australien, Vietnam, Nigeria, Storbritannien, Holland, Chile, Brasilien, Cambodja er vores vigtigste marked. Samtidig vil vores udviklende team, QC team salgsteam og eftersalgsservice team arbejde sammen om at give dig kvalitet nye designprodukter og god før&efter salgsservice. Under alle omstændigheder, vi tager mere mode, mere sundere og mere miljøvenlig som vores tro, standard og retning for bæredygtig udvikling. At gøre en sundere, komfortabel helt ny arbejds-og boligareal for mennesker som vores mål baseret på teknologi, god kvalitet udvalg af produkter og service. Vi er sikre på, at vi vil være et godt brand rundt om i verden senere med vores hårdtarbejdende og alle dine støtter. Ønsker vi kan etablere langsigtede forhold! Alle vores bedste ønsker til dig!

 Hot Tags: metalramme spisestuestole, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, købe, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like