Læder spisestole med metalben

Fremstilling spisestue møbler PU læder spisestole med metalben Produktbeskrivelse Den italienske minimalistiske spisestol er en enkel og moderne lille lejlighed nordisk lys luksus metalfod spisestol. Læder spisestole med metalbenfyldning er lavet af høj rebound densitet ...

Produktdetaljer

Fremstil spisestue møbler PU læder spisestole med metalben

Produkt beskrivelse

Den italienske minimalistiske spisestol er en enkel og moderne lille lejlighed nordisk lys luksus metalfod spisestol. Læder spisestole med metalbenfyldning er lavet af svamp med høj rebound densitet, som er fuld af tredimensionel og ensartet kraft. Sædehynden bruger miljøvenligt læder i høj kvalitet og har en lang levetid. Bunden af ​​spisestolen er et malet stålrør i høj kvalitet, som ikke er bange for at ryste, øge stabiliteten og bærende. Derudover er karbonstålrørets bundramme forstærket, stabil og holdbar. Ryggen passer til ryglænet, og rillen øger komforten, som er både smuk og praktisk.

produktnavn

Fremstil spisestue møbler PU læder spisestole med metalben

Varenummer

JGC073

Hovedmateriale

Ben af ​​massivt kulstofstål + PU-læder / stof + skum

Tilgængelig benfarve

Sort, guld, sølv, roseguld

Stof / PU-farve

Guld / lyserød / gul / blå / rød linnestof / fløjlsstof / PU-læder

Størrelse

L53 * W45 * H83cm; SH45cm;

Ctn og Cbm

0,28 cm3 (2 stk / ctn);

Ansøgning

Cafe, Restaurant, Spisning, bistro og cateringindustri osv

MOQ

20 stykker

Betalingsbetingelser

T / T, 30% depositum, 70% før forsendelse, L / C, Western Union

Leveringstid

Inden for 15 dage efter modtagelse af din indbetaling

Produktdetaljer

Kunde feedback

Virksomhedsoplysninger

Beliggende i Foshan, JAYGAR Furniture Co., Ltd, er en professionel producent af stole til hjemmet, stole til hotel og restaurant, caféstole i læder med metalben osv. For at sikre, at hver stole er ufarlig for brugeren, bruger vi miljøvenlig maling garanteret af vores land. Vores stole er meget rost af mange kunder og anbefales af forbrugere og er solgt til hele verden, inklusive Mellemøsten, Asien, Europæisk, USA og så videre. Vi har avanceret produktionsteknikker og udstyr med høj kapacitet. Et stort team af teknologearbejdere og QC i workshoppen. Vi er i stand til at designe til nye produkters kundespecifikation. Vi sigter mod at skabe en Win-Win-situation for dig vores klient og os leverandøren. Vores servicetæller er: Kundens tilfredshed og tillid er vores permanente forfølgelse. Vores fabrik har showroom, velkomstbesøg her.

Hot Tags: læder spisestole med metalben, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engros, købe, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

Du kan også lide