Læder Spisestole Metalben

Seneste design køkkenmøbler læder spisestole stole metalben hotel enkelt stol Produktbeskrivelse Vælg en god spisestol for at skabe et behageligt spisemiljø. Dette er en spisestol, der skaber en ændring på flere niveauer ved at blande læder og metal. Den kolde tone af metal og ...

Produktdetaljer

Seneste design køkkenmøbler læder spisestole stole metalben hotel enkeltstol

Produkt beskrivelse

Vælg en god spisestol for at skabe et behageligt spisemiljø. Dette er en spisestol, der skaber en ændring på flere niveauer ved at blande læder og metal. Den kolde tone i metal og kombinationen af ​​læderelementer kan opretholde temperaturen i hjemmet uden at miste følelsen af ​​uslebne mineraler. Spisestolens buede ryglæn svarer til den menneskelige krops kurve, så ryggen kan være afslappet. Stråledesignet på bagsiden af ​​læder spisestole metal ben forbedrer stolens stabilitet. Vi bruger en stabil og hård karbonstålstålramme til benene, som generelt er elegant og elegant, med korrosion og rustbeskyttelse.

produktnavn

Seneste design køkkenmøbler læder spisestole stole metalben hotel enkeltstol

Varenummer

JGC075

Hovedmateriale

Ben af ​​massivt kulstofstål + Faux læder

Tilgængelig benfarve

Sort, guld, roseguld

Stof / PU-farve

Sort, hvid, rød, grøn, blå, gul, orange osv

Størrelse

L46 * W45 * H81cm; SH45cm;

Ctn og Cbm

0,28 cm3 (2 stk / ctn);

MOQ

20 stykker

Betalingsbetingelser

T / T (30% i forvejen og 70% balancebetaling før afsendelse)

Anvendelse

Hjem, Bord, Spise, Dekorativt, Hotel, Udendørs

Produktdetaljer

stackable function chairs


Kunde feedback

Firmaprofil

Jaygar-mærket blev grundlagt i 2005. I forfølgelsen af ​​moderne mennesker' s holdning til minimalisme og moderigtigt liv søger designere konstant en balance mellem minimalisme og moderigtigt liv, og genfortolker ergonomi og moderne æstetik. Læder spisestole metalben komplementerer hinanden med metal og blød struktur. De hårde linjer og smukke farver viser den moderne minimalistiske skønhed. Designerne vil tænke på æstetik og præcist forståelse af rummet og derefter integrere det i en stærk personlig stil. Fortolkningen blev foretaget skarpt. Vi er engagerede i ånden i professionalisme og flid. Vi har et væld af professionel viden og fremstillingserfaring. Vi forfølger ægte design og høj kvalitet. Vi opfylder de dobbelte krav til kvalitet og design. Vi flytter italiensk luksus til vores hjem og fokuserer på uafhængige originale design. Høj kvalitet placering og kvalitet. Den indvendige ramme af jern er mere holdbar og holdbar, hvilket sikrer produktets praktiske og holdbarhed; den bløde kropsstruktur sikrer produktets komfort og æstetik. Komfortabelt og behageligt, det formidler holdningen til afslappet mode.
Hot Tags: læder spisestole metal ben, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engros, købe, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like