Spisestol i kunstlæder og metal

Restaurantmøbler simpelt design imiteret læder og metal spisestol fritid gemma stol Produktbeskrivelse Spisestolen er lavet af læder med blød og delikat touch og fine porer, som er fuld af glans og naturligt viser avanceret tekstur. Den bløde og behagelige pude er ...

Produktdetaljer

Restaurant møbler simpelt design kunstlæder og metal spisestue fritid gemma stol

Produkt beskrivelse

Spisestolen er lavet af læder med blødt og delikat touch og fine porer, som er fuld af glans og naturligt viser avanceret struktur. Den bløde og behagelige pude er sjælen i ingen stol. Det indvendige af denne stol er fyldt med elastisk svamp med høj densitet, som har mange huller og er fuld af luft. Det er ikke let at kollapse efter at have siddet i lang tid. Den overordnede ramme af spisestolen i kunstlæder og metal er lavet af kulstofstål af høj kvalitet, som er mere hård, korrosionsbestandig og rustfast ved laserskæring, slibning, galvanisering og andre processer. Giv solid beskyttelse til dine tre måltider om dagen.

produktnavn

Restaurant møbler simpelt design kunstlæder og metal spisestue fritid gemma stol

Varenummer

JGC065

Hovedmateriale

Rustfrit stål + PU læder / stof + skum

Tilgængelig benfarve

Sort, Guld, Sølv, Rose Guld

Stof / PU farve

linned stof / uld stof / fløjl stof / PU læder

Størrelse

L65 * W57 * H83cm ; SH47cm

Ctn og Cbm

0,35 cbm (1 stk / ctn); 9,8 kg / ctn

Ansøgning

Kaffebar, bar, restaurant, spisestue, hotel, reception osv

MOQ

20 stykker

Betalingsbetingelser

T / T, 30% depositum, 70% før forsendelse

Leveringstid

10-25 dage efter 30% depositum på ordre

Produktoplysninger

metal restaurant chairs

Kunde feedback

Hvilket materiale bruger du?

A. Sofaerne og stole, vi bruger stoffet i god kvalitet, ko læder og PU læder, indeni er svamp med høj densitet med poleret træramme, ben i massivt træ eller ben i rustfrit stål.

Skum

Hvorfor sædet på sofaen og spisestolen i kunstlæder og metal er vask eller ude af form? Alt, fordi skumdensiteten ikke er korrekt, er blevet brugt. Skumtætheden for sædet skal være 35-40 kg / m3, og skummet på bagsiden skal være 30-35 kg / m3. Alle vores skum kommer med CA117 eller BS5852 Anti-brand standard, som kan garantere 10 års levetid for sofaen og stole.


Hot Tags: spisestol i kunstlæder og metal, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, køb, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like