Kommercielle caféstole

Nordisk moderne minimalistisk tilpasset begivenhedsfest polstret sæder metalramme kommercielle caféstole Produktbeskrivelse Ledsag og få venner afspejles for det meste på spisebordet, spiser et måltid sammen, taler, ledsager i nutiden og deltager i fremtiden. Dette...

Produktdetaljer

Nordisk moderne minimalistisk tilpasset begivenhedsfest polstret sæder metalramme kommercielle caféstole

Produkt beskrivelse

Ledsag og få venner afspejles for det meste på spisebordet, spiser et måltid sammen, taler, ledsager i nutiden og deltager i fremtiden. Denne spisestol ser ud til at være enkel, men den lægger vægt på komfort. Rammen er lavet af kulstofstål, der møder den bærende struktur. Det ser delikat ud, men faktisk er det stabilt. Bagsiden af ​​de kommercielle caféstole justerer radianen efter det ergonomiske princip, og bagsiden passer bedre til menneskekroppens rygkurve for at forbedre komforten. Indersiden af ​​spisestolen er fyldt med svamp med høj densitet, så den ikke kollapser efter at have siddet i lang tid. Vi har flere spisestole at vælge imellem, velkommen til at konsultere.

produktnavn

Nordisk moderne minimalistisk tilpasset begivenhedsfest polstret sæder metalramme kommercielle caféstole

Varenummer

JGC069

Hovedmateriale

Ramme af massivt jern + PU læder / stof + svamp

Tilgængelig stålfarve

Luksusguld / Rose guld / Sølv / Sort

Farve

Hvid / houndstooth / mørkegrå / sort / eller kan være valgfri

Stolstørrelse

L37 * W40 * H80cm ; SH48cm

Ctn og Cbm

0,24 cbm; 2stk / ctn

Moq

20 stykker

Ansøgning

Bryllup, hotel, banket, spisestue, postmoderne møbler

Betalingsbetingelser

T / T 30% som depositum, balancen 70% skal være klar inden læsning

Produktoplysninger

Applikationsscenarie

FAQ:

1.Hvad sker der, hvis mine produkter er beskadiget?

A: Hvis produkter er beskadiget under transport, er det rederiets ansvar. Vi hjælper med at kontrollere situationen med rederiet, men tager ikke ansvar for skader. Hvis skaderne er opstået efter ankomst, påhviler kunden det fulde ansvar.

2.Kan jeg returnere min ordre, hvis jeg ikke er tilfreds med de sidste kommercielle caféstole?

Svar: Efter godkendelse af det endelige produkt kræver den eneste mulighed for købere til at modtage tilbagebetaling eller udskiftning bevis for mangler ved fremstillingen.

3.Kan jeg få ekstra monteringstilbehør (såsom skruer osv.)?

A: Ja, alle vores produkter leveres med det nødvendige tilbehør til at samle dem fuldt ud. Men hvis du har brug for yderligere dele, kan vi sende dem til en mindre pris. Vær opmærksom på, at mange af vores produkter er i et stykke og ikke kræver samling.Hot Tags: kommercielle caféstole, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, køb, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like