Behagelige spisestuestole

Moderne metalrør langham spisestol fest klub behagelige spisestue stole Produkt beskrivelse Jeg håber, at vores møbler kan finde folk, der kan lide det og sætter pris på det. Vi laver ikke så meget møbler, som vi deler en livsstil. Vores komfortable spisestuestole har en U-formet hoftebeskytter ...

Produktdetaljer

Moderne metalrør langham spisestol fest klub behagelige spisestue stole

Produkt beskrivelse

Jeg håber, at vores møbler kan finde folk, der kan lide det og sætter pris på det. Vi laver ikke så meget møbler, som vi deler en livsstil. Vores komfortable spisestuestole har et U-formet hoftebeskyttelsesbue design, miljøvenligt læderoverflademateriale af høj kvalitet og stabile fødder i kulstofstålstål, som er nok til at sikre langvarig brug. Den behagelige buede kant frigiver lårmusklerne og beskytter bagdelene for at opleve en behagelig siddefølelse. Den er fyldt med svamp med høj densitet, som effektivt fungerer som en buffer.

produktnavn

Moderne metalrør langham spisestol fest klub behagelige spisestue stole

Varenummer

JGC080

Hovedmateriale

FRP-glasfiber + PU-lædersæde + metalben

Tilgængelig træfarve

Natureg / hvid / mørk valnød / sort

PU læderfarve

Valgfrit som kunder' krav.

Stolstørrelse

Med arm: L51 * W50 * H81cm; SH: 45 cm

Ctn og Cbm

0,23 cbm (1 stk / ctn); 8,6 kg

Sædehynde

Støbt svamp med høj densitet. Brandsikker i UK (BS5852) eller US (CA117) standard er tilgængelig.

Brug felt

Hotel, hjem, kontor, restaurant, kaffebar, studieværelse og så videre

MOQ

20 stykker

Betalingsbetingelser

T / T, 30% depositum før produktion, 70% balance betalt inden læsning

Leveringstid

Inden for 15 ~ 20 dage efter modtagelse af betaling og bekræftet detaljer

Produktoplysninger

Kunde feedback

Virksomhedsoplysninger

Placeret i Shunde, Jaygar Furniture Co., Ltd. har udviklet sig fra en ukendt lille fabrik på 15 personer til et møbelproduktionsselskab med 120 ansatte. På grund af vores princip om "opnå den bedste kvalitet for at overleve og holde ethvert løfte for kunderne", har vi opnået mange præstationer. Med avanceret maskiner og teknologier centrerer Jaygar sig om spisestole, barstole, komfortable spisestuestole og loungestole. Vi tager 'brugerdefineret er vores konge' som vores servicemotto og prøver vores bedste for at tilbyde den bedste kvalitet og den bedste pris for at imødekomme vores kunders behov. Vores produkter har allerede spredt sig over hjemmemarkederne med høj kvalitet og avanceret servicefilosofi. Lige siden vores virksomhed begyndte at udvikle det oversøiske marked i 2008, er Jaygar Furniture gået langt i udlandet til mange lande. Med mange års eksporterfaring sammen med fremragende kvalitet, avancerede tjenester og konkurrencedygtige priser har vi vundet et godt ry blandt kunderne.


Hot Tags: komfortable spisestuestole, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, køb, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like