Lænestol med guldben

Moderne enkle rustfrit stål Gemma stol lænestol med guld ben til spisestue møbler Produktbeskrivelse Minimalistisk bevidsthed, enkel til den ultimative udøvelse, med udsøgte linjer med en følelse af luksus møbler. Denne stol er lavet af rustfrit stål af høj kvalitet, med god glans...

Produktdetaljer

Moderne enkel rustfrit stål Gemma stol lænestol med guld ben til spisestue møbler

 

Produktbeskrivelse

Minimalistisk bevidsthed, enkel til den ultimative forfølgelse, med udsøgte linjer med en følelse af luksus møbler. Denne stol er lavet af rustfrit stål af høj kvalitet, med god glans og tekstur, høj vedholdenhed og hårdhed. Efter galvanisering behandling, farven er mere lyse, antirust ændrer ikke farve. Svamp er essensen af en behagelig og behagelig stol. Puden på vores lænestol med guldben er fyldt med svampe med høj densitet, som rebounds forsigtigt og giver varig støtte.

 

Produktnavn

Moderne enkel rustfrit stål Gemma stol lænestol med guld ben til spisestue møbler

Varenummer

JGC065

Hovedmateriale

Rustfrit stål + PU læder / Stof + Skum

Tilgængelig benfarve

Sort, Guld, Sølv, Rosa Guld

Stof / PU Farve

linned stof/ uld stof / fløjl stof / PU læder

Størrelse

L65*W57*H83cm;SH47cm

Ctn og Cbm

0,35 cbm (1 stk/ctn); 9,8 kg/ctn

Program

Café, Bar, Restaurant, Spisestue, Hotel, Reception m.m.

MOQ

20 stk.

Betalingsbetingelser

T/T,30% depositum, 70% før forsendelse

Leveringstid

10-25dage efter 30% depositum afhænger af orden

 

Produktoplysninger

 

Kundefeedback

 

Firmaoplysninger

Jaygar er en fuld service af boligudstyr eksportør. Vi ønsker at give dit hjem med møbler, der opfylder dit hjem indretning mål. Her kan du slappe af vel vidende at du vil finde høj kvalitet, stilfulde og overkommelige møbler. Vi sætter en ære i kundetilfredshed og kundeloyalitet. Vi bekymrer os om dig, kunden, og vi stræber efter at overgå dine forventninger. Uanset din stil og budget, har vi noget at tilfredsstille dig!

Hvordan vurderer vi kvaliteten for en god stol? Absolut det er detaljerne og håndværk. Vi beskæftiger kun de arbejdere, der havde mere end 10 års erfaring med syning og håndlavede færdigheder. Vi mener, at dette er en vigtig ting at garantere hvert stykke lænestol med guld ben kommer fra os er perfekte og som et kunstværk.

 

 

Hot Tags: lænestol med guld ben, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, købe, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like