Fløjl lænestol med osmanniske

Italiensk design stue stole glasfiber fløjl lænestol med osmanniske b&b italia op stol Produktbeskrivelse Design følelsen er skjult i den enkle modellering design. Den glatte linjefølelse og den innovative Hortensia form er de unikke fritidsstole. Denne form for broderet ...

Produktdetaljer

Italiensk design stue stole glasfiber fløjl lænestol med osmanniske b&b italia op stol

 

Produktbeskrivelse

Designfølelsen er skjult i det enkle modeldesign. Den glatte linjefølelse og den innovative Hortensia form er de unikke fritidsstole. Denne form for broderet bold fløjl lænestol med osmanniske ramme er lavet af glasfiber forstærket plast, som er let i vægt, men hårdt og ikke let at korrodere. Overfladen er dækket med høj kvalitet svamp og klud kunst. Den broderede kuglestol er ergonomisk designet til at bære vægten af den menneskelige krop. Det har en tyk siddefølelse og konkave stoloverflade, hvilket gør det nemmere for dig at slappe af i din trætte krop og nyde et behageligt liv.

 

Produktnavn

Italiensk design stue stole glasfiber fløjl lænestol med osmanniske b&b italia op stol

Varenummer

JGLC232

Hovedmateriale

FRP + skum + stof/læder

Polstret materiale

linned stof/læder/cashmere/uld

Farver

Mange farver, f.eks.

Størrelse

Stor størrelse: L1200*D1300*H1030mm, SH400mm; Osmanniske: RoundΦ 570mm

Medium størrelse: L920*D1000*H950mm, SH400mm; Osmanniske: RoundΦ 470mm

Lille størrelse: L820*D900*H800mm; SH400mm; Osmanniske: RoundΦ 350mm

MOQ

5 stykker

Betalingsbetingelser

T/T 30% depositum, 70% saldo før forsendelse

Leveringstid

15-20 dage efter modtagelse af depositum, i henhold til produktionsplanen

 

Produktoplysninger

comfortable armchairs

 

Kundefeedback

 

Firmaoplysninger

Vores fabrik er beliggende i nærheden af Foshan City, bekvem transport. Virksomheden siden sin oprettelse, med enorme division niveau personale, den særlige erfaring, års ansættelsesledelse. Udviklings- og designtalent, en række professionelle og tekniske medarbejdere af høj kvalitet. Teknologi, kombineret med avanceret produktionsudstyr, produktion af produkter af høj kvalitet. Vores vigtigste produkter omfatter borde og stole, fløjl lænestol med skammel, sofa sideborde, barstole, sofa stole og så videre. Virksomhed: "kvalitet først, service først" forretningsprincipper, for at "fremragende materiale. Høj kvalitet. Den tynde fortjeneste" er salgsidéen. Høj kvalitet efter salg service, vandt de fleste kunder tillid og support. Gode produkter.

 


Hot Tags: fløjl lænestol med skammel, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, købe, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like