Polstrede lounge stole

Italiensk kunst enkelt person fritidspolstrede lænestole kreativ doven uldpelikanstol Produktbeskrivelse Dette er en markant polstret loungestol og en let designstol. Ikke kun størrelsen reduceres, det får det til at se mere miniaturet ud, og stolens tyngdepunkt ...

Produktdetaljer

Italiensk kunst enkelt person fritidspolstrede lounge stole kreativ doven uld pelikan stol

Produkt beskrivelse

Dette er en markant polstret lænestol og en let designstol. Ikke kun størrelsen reduceres, det får den til at se mere miniaturer ud, og stolens tyngdepunkt sænkes, hvilket giver brugerne mulighed for at få mere behagelig afslapning. Sofastolen ser lille og sød ud som en helhed. Du kan flytte det, hvor du vil, og tilpasse dig til en række rumscenarier. Denne lænestol er ergonomisk designet og passer til kurven af ​​menneskelige knogler, hvilket gør siddende og liggende mere behageligt.

produktnavn

Italiensk kunst enkelt person fritidspolstrede lounge stole kreativ doven uld pelikan stol

Varenummer

JGLC238

Hovedmateriale

FRP + skum + stofsæde + ben af ​​massivt træ

Polstret materiale

linnedstof / fløjlstof / uldstof

Farve

Kunde' s anmodning

Størrelse

Stol: L79 * W81 * H70cm; SH40cm

Ctn og Cbm

0.44cbm (1 stk / ctn)

MOQ

10 stykker

Betalingsbetingelser

T / T 30% som depositum, balancen 70% skal være klar inden læsning

Leveringstid

15-20 dage efter modtagelse af depositum

Ansøgning

Stue, soveværelse, hotel, lejlighed, villa

Produktoplysninger

Kunde feedback


Firmaprofil

Jaygar er et møbelfirma, der integrerer R& D, produktion og salg. Vores fabrik dækker et areal på 10000 kvadratmeter. Vi har rig kapital og rig salgserfaring, og dets produkter er rige på stilarter, produkttyper inkluderer sofaer, polstrede lænestole, gyngestole, sofabordshjørner, spisestole og marmorborde. Vores hovedkvarter er beliggende i Shunde, Foshan, en berømt boligindretningskapital med produktionsfordele. Siden virksomheden blev grundlagt, havde det altid insisteret på kvalitet som fokus for at sikre, at kvaliteten af ​​produkterne møder folks' s forfølgelse af hjemmet, bringe gode produkter og overkommelige priser til kunder og følge op med entusiastisk service etablere langsigtede og stabile samarbejdsrelationer på grundlag af gensidig fordel.

Hot Tags: polstrede lænestole, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, køb, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like