Erklæring Lounge Stol

Populær stil doven enkelt lille petra stol hotel soveværelse cashmere erklæring lounge stol Produkt beskrivelse Denne lille lejlighed fritid og komfortable sofa stol har en overraskende lille ramme. Det bruger et knus-stil ryglæn design. Den søde form design gør det muligt for ryggen at være effektivt ...

Produktdetaljer

Populær stil doven enkelt lille petra stol hotel soveværelse cashmere erklæring lounge stol

 

Beskrivelse af produkt

Denne lille lejlighed fritid og komfortable sofa stol har en overraskende lille ramme. Det bruger et knus-stil ryglæn design. Den søde form design gør det muligt for ryggen at være effektivt afslappet. Denne stol er meget velegnet til små rum. Til pudematerialet i denne stol bruger vi synlig blød tekstur, hudvenligt og åndbart, slidstærkt uldlignende stof, som fordobler komforten. Vi bruger massivt træ stoleben til at give solid og stærk bærende. Dette er en erklæring lounge stol, som alle elsker.

 

Produktnavn

Populær stil doven enkelt lille petra stol hotel soveværelse cashmere erklæring lounge stol

Varenummer

JGLC237

Hovedmateriale

FRP + skum + uldstof + massivt træ ben

Polstret materiale

linnedstof/fløjlsstof/uldstof

Størrelse

Formand: L79*W83*H75cm; SH42cm

Ctn og Cbm

0,49cbm (1 stk/ctn)

Moq

10 stk.

Betalingsbetingelser

T /T 30% som depositum, skal saldoen 70% være klar før lastning

Prisvilkår

EXW, FOB, CIF osv. Det afhænger bare af dig

Leveringstid

15-20 dage efter modtagelse af depositum

Program

Hjemmekontor, Stue, Soveværelse, Hotel, Lejlighed, Kontorbygning

 

Oplysninger om produkt

 

Kundefeedback


Firmaprofil

Jaygar Furniture vil fortsætte med at overholde "omdømme som grundlag, kvaliteten af overlevelse, innovation og udvikling"management koncept, vil vores virksomhed blive afsat til at forbedre produktkvaliteten og yde de bedste tjenester hele tiden for bedre at opfylde de forskellige behov hos kunderne. Specielt inden for spisestue og levende møbler, Jaygar Møbler, rig på variation, som borde og stole, sofa, erklæring lounge stol osv., ny stil, sofistikeret materiale, holdbare, med sin populære og moderne kombination, mode og essensen af den ekstraordinære præstation, fuldt ud udtrykker varme og komfort i hjemmet, er produkterne godt modtaget af langt de fleste kunder, ikke kun i den indenlandske store og mellemstore byer har etableret regionale distributører , men også godt eksporteret til Sydøstasien, Australien, Sydasien, Østasien, Europa, Mellemøsten, Amerika osv.

 


Hot Tags: erklæring lounge stol, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, købe, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like