Liggestol med osmannisk

Designer fritid fløjlsstof sovesofa opholdsstol med osmannet Produktbeskrivelse Vores fritid giver dig varme og brede skuldre, ligesom en behagelig og sikker havn, der gør dig træt og hjemløs. Træt og støttende. Det klassiske design af knappetrækkepunkt bruges til ...

Produktdetaljer

Designer fritid fløjlestof sofa stue liggestol med osmannisk


Produkt beskrivelse

Vores fritid giver dig varme og brede skuldre, ligesom en behagelig og sikker havn, der gør dig træt og hjemløs. Træt og støttende. Det klassiske design af knappetrækkepunkt bruges til at gøre tasken tyk og fuld med ujævnheder. Denne lille detalje får vores loungestol til at smage endnu mere ekstraordinær. Svampe med høj densitet, behagelige og åndbare stoffer, alle massivt træ sofaben og andre materialer af høj kvalitet er alle fordelene ved denne enkeltpersons liggestol med osmannisk. Gode ​​produkter tør zoome ind for at se detaljerne, vi tænker altid lidt mere for dig, måske vil livet være anderledes.


produktnavn

Designer fritid fløjlestof sofa stue liggestol med osmannisk

Varenummer

JGLC217

Hovedmateriale

Træramme + fløjlsstof sæde + svamp + træben

Sædebetræk

linnestof / uldstof / fløjlsstof / læder / faux læder

Skum

35-40 høj densitet nyt skum

Størrelse

Stol: L92 * W82 * H92cm, SH42cm; Osmanniske: L92 * W49 * H48cm, SH42cm

Ctn og Cbm

0,93 cbm (1 stk / ctn); 27,6 kg / ctn

Ansøgning

Hotel / Cafe / Receptionsrum / VIP-værelse / Fritidsrum / soveværelse

Betalingsbetingelser

30% depositum betalt af T / T før produktion, balance skal betales før lastning

Leveringstid

15-35 dage efter modtagelse af 30% depositum

Produktdetaljer

klubstol og osmannisk

liggende stol og ottoman

behagelig stol med osmannisk

Kunde feedback

hjørnestol med osmannisk

doven drengstol og skammel

overstuffede stole med ottomaner


Farveprøver

linned farve

fløjlfarve

farveprøver af læder


Vores tjenester

Udskiftningspolitik

Med hensyn til overseas ordrer garanterer vi 24 måneder af enhver grund. I tilfælde af, at der findes en defekt vare, bedes du sende os e-mails med detaljer og billeder. Vi sender udskiftningsdele som ben / arme / puder for at reparere møblerne eller foretage ny udskiftning i kommende ordrer. I betragtning af de oversøiske lange afstande bortset fra Kina, kan der sendes en lille reservedel til presserende behov af DHL (Mindre end 100USD DHL-gebyrer) og store reservedele (Over 100USD leveringsomkostninger) kan sendes ved næste kommende ordre. På en anden måde løser vi som rabat ved næste ordre. vi giver under alle omstændigheder løsningen til at imødekomme ethvert problem.


Produktinspektionspolitik

Da vi giver 24 måneders garanti, kræver vi herved ingen inspektion, fordi vores lagerstørrelse er begrænset. Hvis nye kunder har brug for at komme for at inspicere hvilestol med osmannisk, kan vi kun levere den tilfældige inspektion på grund af vores lagerstørrelse begrænset. Venligst informer os en måned i forvejen i tilfælde af, at der er behov for inspektion.

Hot Tags: liggestol med osmannisk, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engrossalg, køb, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like