Liggende armstol

Denne liggende armstol er lavet af stel af massivt asketræ, der med klar struktur, delikat struktur, stabil og fast, stærk bæreevne og ingen deformation.

Produktdetaljer

Luksus lænestol i høj kvalitet i lænestol i sofaen til hotellets lobby


Produkt beskrivelse

Denne liggende armstol er lavet af stel af massivt asketræ, der med klar struktur, delikat struktur, stabil og fast, stærk bæreevne og ingen deformation. Fyldstoffet i den bløde taske er fuld svamp med høj modstandsdygtighed, høj kvalitet linned og bomuldsklud eller læder, aftageligt design, miljøbeskyttelsesmaling, sund og forureningsfri.

produktnavn

Luksus lænestol i høj kvalitet i lænestol i sofaen til hotellets lobby

Varenummer

JGLC207

Hovedmateriale

Stel af massivt asketræ + skum + polstret sæde

Tilgængelig træfarve

Sort / valnød / sort valnød / hvid

Stolstørrelse

89 * 66 * 76 cm, Sh: 38cm

Ctn og Cbm

0,45cbm (1stk / ctn)

Vægt

13 kg / ctn

Ansøgning

Hotel, stue, soveværelse, balkon og så videre


Produktdetaljer


Klientfeedback


Produktions proces


Vores tjenester

Minimum ordremængde (MOQ)

Lav mindste ordremængde begrænset, enhver mængde er velkommen.

Forsendelsesservice

Vi kan hjælpe med at finde en god speditør til at sende varerne til destinationshavnen. Hvis du har en god speditør, kan vi også bruge din.

Type af betaling

T / T med depositum for produktionsordning, balancebetaling, når varerne er klar (eller mod B / L-kopien).

Udskiftningspolitik

Når det gælder overseas ordrer, garanterer vi 24 måneder af enhver grund. I tilfælde af, at der findes en defekt vare, bedes du sende os e-mails med detaljer og billeder. Vi sender udskiftningsdel som benene / arme / puder for at reparere møblerne eller foretage ny udskiftning ved eventuelle kommende ordrer. Ved at overveje de oversøiske lange afstande bortset fra Kina kan en lille reservedel til presserende behov sendes af DHL (Mindre end 100USD DHL gebyrer) og stor reservedel (Over 100USD leveringsomkostninger) kan sendes ved næste kommende ordre . På en anden måde vil vi løse som rabat med næste ordre. Vi giver under alle omstændigheder løsningen til at imødekomme ethvert problem.


Hvorfor vælge os?

1. Mere end 10 års erfaring med fremstilling af stue møbelsæt.

2.Vi har veludstyrede faciliteter, strenge indkøbsafvigelser og fremragende kvalitetskontrol i alle produktionsfaser gør det muligt for os at garantere total kundetilfredshed.

3.Vi har vores fabrik, en professionel producent og eksportør, der beskæftiger sig med design, udvikling og produktion af stue møbler, ligesom lædersofa, stofsofa, hvilestol sofa, hvilestol, fritid liggestol arm samt rustfrit stål Stue møbler.

4. På grund af vores konkurrerende pris, går vores produkter godt over 50 lande, især Amerika, Europea, Canada, Saudi-Arabien osv.

Med fordelene ved vores fabrik er velkommen til at tilpasse til dine ordrer.

Hot Tags: tilbagelænet armstol, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engros, købe, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like