Orange læder lænestol

Doven fritid archibald sofa stue design homestay orange læder lænestol ProduktBeskrivelse En sofa stol, stille nyde langsomt liv. Bagsiden af orange læder lænestol er innovativt design med fold, symmetriske linjer, selv rynker, og fuld visuel effekt, som tilføjer en følelse af plads og ...

Produktdetaljer

Doven fritid archibald sofa stue design homestay orange læder lænestol

 

Produktbeskrivelse

En sofastol, stille nyde langsomt liv. Bagsiden af orange læder lænestol er innovativt design med fold, symmetriske linjer, selv rynker, og fuld visuel effekt, som tilføjer en følelse af plads og mode. Sædetasken med sofastol er indbygget med flerlags høj elastisk svamp, blød pakke og langsom rebound, komfortabel og komfortabel. Bunden er lavet af spray plast stål fod, stabil bærende, anti rust, korrosionsbestandig, holdbar og ikke ryste.

 

Produktnavn

Doven fritid archibald sofa stue design homestay orange læder lænestol

Varenummer

JGLC211

Hovedmateriale

Jernramme + træbræt + skum + stof/læder + jernben

Polstret materiale

linned stof/ læder/ imiteret læder

Farver

Mange farver, f.eks.

Størrelse

Stol: L860*D800*H800mm; SH400mm

Ctn og Cbm

0,55 cbm (1 stk/ctn)

MOQ

5 stykker

Betalingsbetingelser

T/T 30% depositum, 70% saldo før forsendelse

Leveringstid

15-20 dage efter modtagelse af depositum, i henhold til produktionsplanen

Pakke

Standard eksporteret karton og træramme, med EPE skum indeni for at beskytte stolenes kanter

 

Produktoplysninger

 

Kundefeedback

 

Introduktion til virksomheder

Grundlagt i 2005, Jaygar Furniture Co, Ltd er beliggende i Kinas møbelproduktion center, Foshan City, som en moderniseret møbelvirksomhed integrere produktion, design, forskning og udvikling, salg og service. I det seneste årti er vores produkter blevet solgt til over 100 lande og regioner, der dækker Nordamerika, Europa, Saudi-Arabien, Australien, Afrika, Asien og så videre. Vi fremstillede hele boligudstyr system med stue sofaer, borde, stole, skabe, spisestue sæt, orange læder lænestol, fritidsmøbler osv. Hvad mere er, har vi fået et godt ry på Guangzhou og Shanghai International Furniture Exhibition, fik stor opmærksomhed og anerkendelse fra møbelindustrien. I lyset af nye udfordringer og chancer, vil vi holde stræber og skrider frem, vie os til at yde langt mere bidrag til møbelindustrien rundt om i verden.



Hot Tags: orange læder lænestol, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, købe, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like