En plads sofastol

Alle læder fuld svamp super komfortabel slouch sofa Togo stil en siddende sofa stol Produktbeskrivelse Dette er en slags doven sofa med god komfort og udseende. Det er behageligt at se. Du kan lægge dig ned hele tiden. Denne ene plads sofastol har 8 stykker svampe, sømløse og...

Produktdetaljer

Alle læder fuld svamp super komfortabel slouch sofa Togo stil en plads sofastol

 

Produktbeskrivelse

Dette er en slags doven sofa med god komfort og udseende. Det er behageligt at se. Du kan lægge dig ned hele tiden. Denne ene sæde sofa stol har 8 stykker svampe, sømløs og fuld påfyldning, for at sikre tilstrækkelig komfort og følelsen af at stole på skuret. Liggende på det vil lade dig have nok afslapning for hver del. Den elastiske støtte af langsom feedback er blød, men ikke kollapser. Den bløde bløde bløde er fuld af elasticitet. Når du sætter dig ned, vil du ikke stå op.

 

Produktnavn

Alle læder fuld svamp super komfortabel slouch sofa Togo stil en plads sofastol

Varenummer

JGLC227

Hovedmateriale

Massivt træ + polstret skum + stof/læder

Polstret materiale

Bomuldsstof/uldstof/fløjlsstof/læder/imiteret læder

Skum

35-40 skum med høj densitet

Størrelse

En plads: L870*W1020*H700mm; SH380mm

Osmanniske: L870 * W870 * H380mm;

Ctn og Cbm

0,69 cbm (1 stk/ctn); Standard blød pakning

MOQ

5 stykker

Betalingsbetingelser

30% T/T på forhånd, balance før afsendelse

Leveringstid

15-25 dage efter modtagelsen af depositum

 

Produktoplysninger

 

Farvefarveprøver

 

Vores virksomhed

Foshan Jaygar Furniture Co, Ltd er en produktion, salg og service i en af de professionelle møbler salg business.Company har mange års hotelmøbler, villa møbler, lejlighed møbler service erfaring. Vi fulgte "kvalitet først, kunden først" corporate formål. Vores virksomhed har specialiseret sig i produktion af hvilestol, hvilestol med skammel, en plads sofastol, sovesofa, fritid stol, skammel og mange flere. Alle vores produkter overholder internationale kvalitetsstandarder og er meget værdsat på en række forskellige markeder i hele verden. Hvis du er interesseret i nogen af vores produkter eller gerne vil diskutere en brugerdefineret ordre, er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at skabe succesfulde forretningsforbindelser med nye kunder over hele verden i den nærmeste fremtid.

 


Hot Tags: en seater sofastol, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, købe, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like